Showbiz

Bruce Willis va juca intr-un film inspirat de un joc video

Bruce Willis poarta negocieri pentru a juca rolul principal in adaptarea pentru marele ecran a jocului video Kane & Lynch.

Filmul va urmari jocul indeaproape, scenariul fiind deja realizat de Kyle Ward. Kane ( pe nume Lynch, trebuie sa recupereze niste bani furati. Kane calatoreste la Los Angeles si apoi in Japonia si Cuba alaturi de Lynch, in incercarea de a-si salva sotia si fiica.

Filmarile urmeaza sa inceapa in toamna acestui an, dar inca nu se stie ce actor il va interpreta pe Lynch. Regia va fi semnata de Simon Crane, care isi face astfel debutul in lungmetraj, el fiind de fapt coordonator de cascadorii si asistent de regie la mai multe sau de actiune, precum seria James Bond, Alien, Mr. & Mrs. Smith sau Hancock, care va fi lansat in aceasta vara.

Trailer Hancock


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea