Showbiz

#rock #dance #concert #the klaxons #b'estfest 2009 #bucuresti

B’Estfest 2009: The Klaxons canta pe 3 iulie

The Klaxons canta anul acesta pentru prima data la Bucuresti, in cadrul festivalului B’Estfest, informeaza organizatorii. Celebra trupa britanica se alatura astfel celor de la Orbital, Franz Ferdinand si The Faint in line-up-ul celei de-a 3-a zile de festival, pe 3 iulie.

The Klaxons si-a inceput cariera in 2005, la Londra, in doar doi ani devenind una dintre cele mai apreciate trupe de brit indie - dance punk de pe scena muzicala internationala. Primul material discografic, „Myths of the Near Future”, a fost lansat in ianuarie 2007, intrand direct pe locul 2 in clasamentul din UK . In acelasi an, trupa a fost recompensata cu numeroare premii, printre care unul pentru „Cel mai bun grup” din partea revistei NME si un Mercury Music Prize pentru „Myths of the Near Future”.

Succesul trupei a continuat si in 2008, albumul lor de debut aducandu-le un nou premiu NME, la categoria „Best Album”, single-ul „Golden Skans” fiind considerat drept cea mai buna piesa internationala in cadrul NME Awards SUA. Aceeasi piesa a reprezentat si subiectul unei colaborari surprinzatoare dintre Rihanna si The Klaxons, care pentru gala Brit Awards din 2008 au pregatit un mix inedit al pieselor „Umbrella” si „Golden Skans”, show-ul bucurandu-se de un real succes in randul publicului.

B’Estfest va avea loc in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Printre numele confirmate pana acum se numara Motorhead, Manowar, Moby, The Killers .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea