Showbiz

#3d #romantic #actiune #james cameron #istorie #scump #film #avatar

Avatar-ul lui James Cameron - cel mai scump film din toate timpurile

Cu toate ca si Hollywood-ul trece prin mult trambitata criza economica, megaproductiile nu par a fi afectate. Cel mai recent film al lui James Cameron , Avatar, are toate sansele sa devina cel mai scump film din istoria cinematografiei , scrie Variety.

Avatar va fi lansat in luna decembrie si se anunta cea mai ambitioasa pelicula 3D realizata pana acum. Desi in ultimii ani producatorii americani au impresionat publicul cu filme de sute de milioane de dolari, precum Piratii din Caraibe (partea a 3-a s-a apropiat de un buget de 300 de milioane de dolari), nimeni nu se astepta ca in contextual financiar actual, Hollywood-ul sa scoata o productie care se spune ca va scufunda Titanicul din toate punctele de vedere.

James Cameron revine la 12 ani dupa succesul filmului Titanic cu Avatar, o pelicula care va imbina scene de actiune cu o neobisnuita poveste de dragoste, totul in 3D. Surse din cetatea filmului sustin ca bugetul filmului a depasit deja suma de 300 de milioane de dolari si asta fara a pune la socoteala sumele ce vor fi investite in promovarea lui.

Cum insa Steven Spielberg a spus intr-un interviu acordat publicatiei Time Magazine ca Avatar va fi cel mai tare film 3D al tuturor timpurilor, iar Cameron a afirmat ca nu va mai face niciodata filme 2D dupa aceasta pelicula, s-ar putea ca productia sa nu aiba nevoie de prea multa publicitate.

Avatar spune povestea lui Jake (Sam Worthington din Terminator Salvation), un veteran de razboi paralizat, supus unui experiment revolutionar. Desi in realitate nu se poate misca, Jake continua sa traiasca si sa se deplaseze sub forma unui avatar, o creatura albastra inalta de trei metri. Sub aceasta forma ajunge pe planeta Pandora impreuna cu alti pamanteni, unde incearca sa invinga impotrivirea localnicilor. Si tot aici se indragosteste de o frumoasa extraterestra .

Avatar va avea premiera in Romania pe 18 decembrie 2009.

Urmareste trailerul filmului Titanic regizat de James Cameron.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea