Showbiz

#film #actrita #monden #confirmare #prezenta #angelina jolie #bucuresti

Angelina Jolie si-a confirmat prezenta la Bucuresti

Actrita Angelina Jolie si-a confirmat prezenta la Bucuresti, dand curs invitatiei de a participa la un bal de caritate care va avea loc la sfarsitul lui octombrie la Palatul Ghica, informeaza ziarul Click.
 
Balul, ce va avea loc pe 21 octombrie, este organizat la initiativa Asociatiei de Interventie Terapeutica in Situatii de Criza si a psihologului Mirela Zivari . Evenimentul face parte din campania sociala "Noi spunem "NU!" abuzurilor sexuale impotriva minorilor". Potrivit ziarului Click, actrita s-ar putea caza la hotelul Intercontinental .
 
In cadrul evenimentului vor fi puse la licitatie obiecte donate de o serie de nume sonore din Romania. Banii stransi din vanzarea aceastor obiecte vor fi folositi pentru a finanta construirea a 42 de centre pentru copii. Un prim centru se afla deja in in constructie in comuna Potigrafu.
 
La eveniment si-au anuntat deja participarea vedete precum Ilie Nastase , Cristi Chivu si Leonard Doroftei , care de altfel au donat obiecte pentru licitatie.
 
Urmareste trailerul filmului Changeling, in care Angelina Jolie interpreteaza rolul principal:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea