Showbiz

#inna #felicitari #anda adam #dance

Anda Adam a felicitat-o pe Inna pentru succesul din SUA

Anda Adam ( foto ) a felicitat-o pe Inna pentru succesul obtinut cu melodia “Hot” pe taram american. Ce-i drept, nu a facut-o personal, ci prin intermediul unui comentariu postat pe site-ul oficial al Innei.
 
Iata si mesajul Andei Adam pentru Inna: “Sunt Anda Adam si sunt acum la New York, e ora 15.02 aici si in momentul asta ascult piesa 'Hot' pe cel mai tare post de radio de aici, Puls fm pe 87.8...Nu pot sa spun decat Bravo Inna,bravo echipei care se ocupa de ea, bravo Play&Win...Bravo,bravo,bravo!!!Felicitarile mele sincere…”.

Anda Adam a avut si un mesaj pentru carcotasii care comenteaza performanta Innei: “Si pentru cei care nu cred si barfesc aiurea, vreau sa confirm ca am auzit cu urechile mele piesa in momentul asta!!!!!!! Felicitari Inna!!!!!Sunt mandra ca o romanca a spart worldwide…”

Nici Anda Adam nu o duce rau pe plan muzical. La doar doua saptamani de la lansare, single-ul “ My Love On You ” al Andei a intrat fulgerator in topul Nielsen, softul ce monitorizeaza difuzarile radiourilor din toata tara. De asemenea, la mai putin de 24 de ore de la postarea sa pe YouTube, “My Love On You” a avut peste 4.000 de vizualizari .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea