Showbiz

#rock #concert #anathema #formula completa #bucuresti #29 aprilie 2009 #sala palatului

Anathema, concert in formula completa la Bucuresti

Trupa Anathema revine in Romania . Sala Palatului din Capitala va gazdui miercuri, 29 aprilie 2009 , ora 20:00, concertul celor de la Anathema. Vincent si Daniel Cavanagh, Lee Douglas, Les Smith, Jamie Cavanagh si John Douglas vin in formatie completa, informeaza organizatorii evenimentului.

Va fi primul concert Anathema cu toti membrii trupei, la 15 ani distanta de la ultima reprezentatie din Bucuresti in aceasta formula. Dupa Anathema Unplugged de la Cisnadioara din 2007, sold-out inca din primele doua ore de la anuntare, apoi Sala de Festivitatii a Casei de Cultura Preoteasa vanduta anul trecut in numai trei zile de la deschiderea caselor de bilete, Anathema vine la Sala Palatului cu toata trupa. Se anunta un concert de nota zece pentru un public foarte special.

Anathema s-a format in Liverpool in 1990. Muzica lor nu poate fi incadrata intrun singur stil, Anathema a cantat de la Doom Metal pana la rock atmosferic cu influente alternative. Din '93, de la "Serenades", un album doom/death, a urmat "The Silent Enigma" cu un sound de gothic metal, apoi "Eternity" care a introdus elemente de rock progresiv si alternativ. Au urmat trei albume cu tenta alternativa: "Alternative 4" in '98, "Judgement" in '99 si "A fine Day to Exit" in 2001. "A Natural Disaster" introduce elemente de rock simfonic pe un fond sonor care suna a rock alternativ .

Muzica lor este melodioasa, de atmosfera, iar playlistul cuprinde si numeroase preluari, de la Pink Floyd pana la Iron Maiden . In prezent, criticii comenteaza "Hindsight", un album semi-acustic cu aranjamente orchestrale folosite pentru constructia binecunoscutelor  piese, dar si o noua compozitie intitulata "Unchained" (Tales Of The Unexpected). "Hindsight'" va ramane in prim plan pana in iunie cand va fi lansat "Horizons", un album mult asteptat de fanii Anathema.

Biletele in valoare de 60, 80, 100 si 120 RON vor fi puse in vanzare incepand de miercuri, 4 martie, in reteaua magazinelor DIVERTA si online pe www.ticketpoint.ro si www.myticket.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea