Showbiz

#eveniment monden #neepilata #vedeta #alicia silverstone

Alicia Silverstone - frumoasa si neepilata

silverstone Alicia Silverstone nu a mai tinut de mult prima pagina a ziarelor de mondenitati, asa ca s-a gandit sa iasa din conul de umbra in care intrase intr-un mod mai putin obisnuit si cam dezgustator. Actrita s-a prezentat la un eveniment monden fara sa se fi pe picioare, anunta Daily Mail.

Stim cu toii ca americanii sunt neconventionali si lipsiti de inhibitii si tin sa arate acest lucru lumiialicia intregi, dar aparitia recenta a Aliciei Silverstone cu picioarele neepilate pe covorul rosu a socat pe toata lumea.

Frumoasa actrita a fost invitata de curand sa participe la lansarea unui nou magazin californian al designerului australian Peter Alexander impreuna cu Mandy Moore si Katherine Heigl. Silverstone a aratat excelent intr-o rochie albastra la care a asortat o pereche de pantofi decupati aurii, insa mare a fost mirarea celor prezenti cand au dat cu ochii de picioarele vedetei.

Nici zambetul larg si nici silueta de invidiat a Aliciei nu au putut pune in umbra picioarele neepilate, care au atras imediat atentia paparazzilor dornici de o barfa mica. Cu atatea vedete pe metru patrat pare cam greu sa gasesti o cosmeticiana libera la Hollywood.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea