Showbiz

#alec baldwin #tom cruise #bani #recesiune #salariu

Alec Baldwin: "Tom Cruise castiga prea mult"

Alec Baldwin are un plan maret de a ajuta lumea filmului de la Hollywood in plina criza: sa ii scada salariul lui Tom Cruise , informeaza showbizspy.com.

Actorul spune ca daca Tom Cruise ar cere mai putin pentru rolurile pe care le joaca, industria filmului va invinge cu bine recesiunea.

"Cred ca putem sa avem un echilibru , daca Tom Cruise va scadea din pretentiile financiare pentru un film, cel putin pana la 30 de milioane de dolari", a declarat Alec Boldwin pentru revista E! News.

"Stiu ca este un pic nedrept sa il critic, mai ales ca nu este de fata sa se apare si mai ales ca nu vreau sa gasesc un tap ispasitor , dar daca ar trebuie sa fie unul, cu siguranta acela este Tom Cruise", a mai adaugat actorul.

"Va asigur ca salariul meu nici nu conteaza, nu va schimba nimic. Salariul meu anual este infim fata de cel al lui Tom Cruise", a incheiat Alec Baldwin.

Urmareste trailerul filmului My Sister's Keeper cu Alec Baldwin in rol secundar:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea