Showbiz

#wanted #interzis #afis #poster #angelina jolie #james #mcavoy

Afisele filmului Wanted sunt interzise in Marea Britanie

Afisele folosite pentru promovarea filmului Wanted , cu Angelina Jolie si James McAvoy , au fost criticate de autoritatile de monitorizare a standardelor din publicitate din Marea Britanie, potrivit BBC.

Unul dintre postere o arata pe Angelina Jolie, stand pe capota unei masini si un glont care se indreapta spre public, cu mesajul "Acesta este destinul tau. Vino cu noi", iar un altul il prezinta pe James McAvoy cu cate o arma in fiecara mana, ambele fiind directionate catre public.

The Advertising Standards Authority (ASA) este de parere ca imaginile nu sunt potrivite expunerii in fata copiilor si a impus interzicerea afiselor dupa ce a primit aproape 17 de plangeri din partea publicului.

Potrivit studiourilor Universal Pictures , scenariul filmului are la baza o carte de benzi desenate , lucru care este reflectat si in modul in care au fost realizate afisele.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filului de actiune Wanted

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea