Showbiz

#9 milioane de dolari #7 #de vanzare #california #vila #monden #britney spears #alte-genuri #pop

7,9 milioane de dolari pentru casa lui Britney Spears


Casa lui Britney Spears din California a fost pusa in vanzare pentru fabuloasa suma de de 7, 9 milioane de dolari , potrivit revistei People. Intinsa pe o suprafata de aproape 700.000 de metri patrati, locuinta divei este formata din 6 dormitoare, 6 bai si 3 garaje.

Britney a locuit in vila din California timp de 2 ani, ea parasind casa de doua ori la inceputul lui 2008, cand a fost spitalizata fortat.

Colaborare cu Justin Timberlake

Vedeta americana lucreaza intens la un nou album a carui lansarea va avea loc pe 2 decembrie , exact la data la care caree diva implineste 27 de ani. Potrivit ultimelor zvonuri, pe acest album va exista si o colaborarea cu Justin Timberlake, fostul iubit al cantaretei.

De pe acest material discografic a scapat pe Internet in urma cu cateva zile o varianta nefinisata a piesei “Womanizer”. Pentru a preveni incidente similare, in studioul in care inregistreaza Britney au fost instalate camere de filmat.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea