Showbiz

#dr. dre #eminem #2009 #decembrie #muzica #single #lansare #album #50 cent #hip hop

50 Cent se "autodistruge" in 2009

 
Programat oficial pe 16 decembrie 2008, noul album al lui 50 Cent, „Before I Self Destruct” a fost amanat pentru 2009, la o data care inca nu a fost comunicata.

Se pare ca 50 Cent s-a grabit in ceea ce priveste deadline-ul din decembrie, avand in vedere ca este nevoie si de o campanie de promovare a albumului care nu ar fi gata pana luna viitoare. Astfel rapper-ul a hotarat sa mai amane putin lansarea noului L.P.

„Before I Self Destruct” a fost realizat in colaborare cu Dr. Dre si Eminem. Producatorul Scott Storch s-a ocupat de primul single de pe acest disc, „ Get Up ”.

Noul disc va fi insotit si de o productie cinematografica cu acelasi nume in care 50 Cent joaca rolul unui baschetetbalist celebru care ajunge criminal dupa ce mama lui este omorata.

De asemenea, avand in vedere ca timpul il preseaza, tot odata cu acest album, 50 Cent lanseaza un al 2-lea DVD, un documentar in care rapper-ul este producator executiv. Filmul se intituleaza "Two Turntables And A Microphone: The Life And Death Of Jam Master Jay".

50 Cent, pe numele sau real Curtis James Jackson III, este un cantaret de hip-hop din Statele Unite. Acesta a cunoscut celebritatea in domeniul muzical, odata cu lansarea albumelor „Get Rich or Die Tryin`” in 2003 si „The Massacre”, in 2005. Ambele discuri au primit multe premii de platina si au fost vandute in peste 21 milioane de copii.

50 Cent a fost descoperit de Eminem in 2002 si ajutat de acesta si Dr.Dre, a semnat un contract cu Interscope Records care i-a adus recunoasterea mult dorita. Astfel, 50 Cent a devenit in scurt timp unul dintre cei mai bine vanduti rapperi si a colaborat cu nume importante din lumea hip-hop-ului cum ar fi Ja Rule , The Game sau Fat Joe .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea