Retete de Craciun

# jumari de porc #reteta jumari #jumari

Cum sa prepari cele mai bune jumari de porc. Reteta ardeleneasca

 

Carnea de porc este preferata multor oameni, mai ales in perioada anotimpului rece, atunci cand o prepara intr-o multime de feluri. Afla de mai jos o reteta de jumari de porc crocante ardelenesti. 

Pentru aceasta reteta trebuie sa folosesti slanina frageda, impanata cu straturi de carne si sorici, de pe burta porcului. Aceasta se taie cuburi si se pune intr-un ceaun cu apa, la foc mic, amestecand la fiecare 10 minute. In acest fel ies crocante si mai uscate, adica fara pic de grasime. Cand bucatile incep sa se rumeneasca, ele se iau cu o paleta cu gauri avand grija sa nu ramana untura topita. Dupa ce le-ai scos din ceaun se recomanda sa le presezi usor pentru a scoate excesul de grasime. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare