Litera S

#prospect #medicament

Sod natural

Prospect Sod natural

Compozitie
SOD natural este un preparat enzimatic de origine vegetala, obtinut prin extractie din orz verde. Preparatul are activitate de epurare a radicalilor toxici de oxigen, continand: substante cu activitate enzimatica de tip superoxid dismutaza, catalaza, perozidaze etc; substante antilipoperoxidante; biostimulatori diferiti. Produsul se prezinta in fiole de 5 ml continand 5 ml produs pe fiola.
Aspect: lichid limpede de culoare brun-roscat; la +4 grade C poate aparea un slab sediment grunjos. Prezervant: nu contine.

Doze si mod de administrare
adulti:
- ca antiinflamator si hepatoprotector: se vor administra, per oral, timp de 30 zile, cate 2 fiole pe zi (dimineata si seara);
-ca radioprotector: se vor administra, per oral, cate 2 fiole pe zi, pe tot intervalul iradierii;
-ca energizant si in profilaxia proceselor de imbatranire: se va administra, per oral, cate 1 fiola zilnic, timp de 90 zile.
Copii:
-ca energizant, in imunodepresii, in diverse procese inflamatorii, in dermatoze: se vor administra, per oral, cate 2 fiole pe zi, timp de 30 zile.
Produsul SOD natural se va administra numai pe cale orala (se va bea). Produsul nu este injectabil.

Indicatii
Pe baza continutului in substante cu activitate de epurare a radicalilor toxici de oxigen, antilipoperoxidanti si substante biostimulatoare, preparatul este indicat ca antiinflamator, hepatoprotector, radioprotector, energizant si in profilaxia proceselor de imbatranire.

Contraindicatii
Nu are.

Reactii adverse
Nu au fost descrise.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului