Litera D

#prospect #medicament

Doxivenil, crema

Prospect Doxivenil, crema

Ce este Doxivenil si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Dobesilatul de calciu actioneaza, pe de o parte, asupra peretilor capilarelor, reglandu-le functiile fiziologice perturbate - permeabilitatea crescuta si rezistenta diminuata si, pe de alta parte, la nivelul anumitor reactii ale procesului inflamator. Dobesilatul de calciu poseda si un efect antitrombotic. Hidrodextransulfatul de potasiu este un heparinoid de sinteza care poseda proprietati antitrombotice si antiinflamatorii. Substantele active din Doxivenil actioneaza asupra edemelor si simptomelor legate de insuficienta venoasa cronica sau de traumatisme. Doxivenil gel este un gel apos placut si revigorant. Doxivenil crema este recomandat in special persoanelor cu piele uscata.

Insuficienta venoasa cronica, picioare grele si dureroase, crampe, edeme, cordon varicos dureros, sindrom posttrombotic, tromboflebite superficiale.
Inflamatii post-ope ratorii: dupa interventii pe varice sau injectii sclerozante, induratii ale traiectelor venoase dupa injectii sau perfuzii i.v.. Inflamatii posttraumatice: hematoame, entorse, luxatii, contuzii multiple.

Mod de administrare

Se aplica gelul sau crema de 2-3 ori pe zi pe suprafetele afectate, masand usor pana la penetrare completa.

Informatii suplimentare

Compozitie

Gel sau crema continand: dobesilat de calciu 2% si heparinoid (hydrodextransulfat de potasiu) 2%, conservanti, aromatizanti (tuburi a 40 g si 100 g gel sau crema).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare