Media

#Bia Khalifa #scandal #sunt celebru scoate-ma de aici

Scandal incredibil la "Sunt celebru, scoate-ma de aici"! Bia Khalifa, cuvinte greu de reprodus la adresa lui Cornel Palade

In urma cu mai bine de o saptamana, la PRO TV a debutat un nou sezon al show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", dupa o pauza de sapte ani.

 

Chiar daca emisiunea nu a fost lider de audienta, publicul s-a uitat in numar mare la show, iar unele scene s-au viralizat rapid. In aceasta categorie se afla si cearta dintre Bia Khalifa si Cornel Palade, cei doi arucandu-si cuvinte grele, unele chiar imposibil de reprodus.

"Du-te-n... Esti fake, toata lumea trebuie sa vada ca esti mincinos", i-a spus Bia Khalifa lui Cornel Palade, iar raspunsul acestuia nu a intarziat sa apara: "Tu cu fata aia iesi pe strada afara? Nu te uiti putin in oglinda".

In scandal a intervenit si Lidia Buble, care i-a luat apararea lui Cornel Palade: "Bia, dar nu poti sa vorbesti asa. Este un om mai in varsta decat tine. Plus ca este un mare actor. Nu poti sa i te adresezi asa, nu se poate, e lipsa de respect".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea