Media

#publyo CRM #publyo # agentie seo

Publyo™, solutia pentru automatizarea proceselor repetitive din agentiile SEO

Este clar ca marketingul online reprezinta prezentul si mai ales viitorul in ceea ce priveste comunicarea companiilor cu publicul lor tinta.

 

Fie ca discutam de campanii ample de promovare, fie ca ne referim la o strategie clara de comunicare, mediul online este cel in care ar trebui sa fie implementate toate eforturile de publicitate, indiferent de domeniu.

Dar pentru a putea implementa astfel de campanii cu eficienta, ar trebui in primul rand ca specialistii, agentiile, care se ocupa cu implementarea sa aiba un model de business bine pus la punct in care procesele sa fie cat mai usor de executat.

Agentiile de digital, PR, media, publishing sau content stiu extrem de bine cate resurse umane, de timp si de costuri sunt risipite pe procese repetitive care nu neaparat ca aduc plus valoarea afacerii per ansamblu.

Zecile de mailuri schimbate cu clientii si publisherii, sutele de ore petrecute construind rapoarte si sheeturile din excel sau Google Docs nu numai ca sunt o corvoada in adevaratul sens al cuvantului, dar sunt si niste taskuri care ocupa extrem de mult timp.

Angajatii unei agentii trebuie sa petreaca destul de mult timp cu executarea acestor sarcini in loc sa se focuseze pe crearea de campanii sau strategii cat mai interesante pentru clientii agentiei, ceea ce cu siguranta, pe termen lung, va afecta profitabilitatea acesteia.

De aceea, Publyo™ a fost lansat ca o solutie eficienta pentru automatizarea proceselor repetitive dintr-o agentie SEO la care s-au adaugat functionalitati multiple ce au transformat acest sistem intr-un CRM usor de folosit si intuitiv.

Fata de alte platforme disponibile pe piata din Romania, Publyo™ este mai mult decat un market place de unde poti cumpara publicarea de articole si advertoriale pe site-uri.

Publyo™ este prima solutie automatizata din Romania prin care munca de planificare, organizare, implementare, publicare, raportare si monitorizare pentru orice tip de agentie de comunicare online, indiferent de specificul sau marimea acesteia, se poate executa sincronizat, automatizat si transparent.

Platforma Publyo™ are 2 module principale:

- Publyo™ CRM - care reprezinta un sistem automatizat prin care organizezi si implementezi campanii de articole in toate fazele acesteia: planificare, upload continut, publicare, monitorizare si raportare.

CRM-ul poate fi achizitionat in mai multe variante de abonamente in functie de nevoile fiecarei agentii in parte.

De asemenea, sistemul Publyo™ CRM permite comunicarea in timp real cu clientii, writterii si publisherii pentru a sti in permanenta statusul campaniei media direct din sistem fara sa mai fie nevoie sa fie trimise manual zeci de emailuri.

- Publyo™ Content&Publishing – un nou modul care se afla deja in faza de testare si va fi lansat curand prin intermediul caruia, independent de achizitionarea Publyo™ CRM, marketari pot comanda content si publicare de articole pe cele mai mari site-uri din Romania.

Ce probleme legate de procesele repetitve din agentia ta rezolva Publyo™ CRM?

1. Planificarea media planului

Cu ajutorului sistemului automatizat Publyo™ CRM poti organiza si planifica in avans campanii de articole pentru fiecare client in parte. Prin simpla alegere a datelor de publicare si a site-urilor unde se doreste publicarea, poti organiza in cateva minute munca pentru minim o intreaga luna.

De asemenea, poti avea panouri dedicate de planificare, implementare si raportare pentru toti clientii pe care ii ajuti cu promovarea online.

Nu trebuie decat sa urci in sistem continutul articolului impreuna cu o fotografie reprezentativa pentru datele alese in prealabil si sistemul va trimite automat catre publisher articolul catre publicare fara sa mai faci tu asta manual.

Ce este si mai important este faptul ca nu esti conditionat sa lucrezi doar cu publisherii din portofoliul Publyo™. Poti introduce in sistem propriile site-uri cu care ai deal-uri de publicare si sa lucrezi in acest mod. Ai la dispozitie insa si o lista cu cei mai mari publisheri din Romania si ai acces sa publici articole pe site-urile lor la cele mai bune oferte de pret. Tu decizi cum iti organizezi munca.

De asemenea, esti conectat cu alte agentii si poti achizitiona inclusiv de la ele publicarea de articole pe site-uri cu care lucreaza acestea.

2. Realizarea continutului si organizarea lui

In cazul in care un client al agentiei are nevoie si de continut, sistemul iti permite sa comanzi echipei tale de writteri cererea clientului. Direct din platforma poti sa specifici echipei tale tipul de client, articol, cuvinte cheie si data limita pentru care trebuie sa realizeze articolul. In momentul in care writterul finalizeaza materialul, acesta il uploadeaza in sistem si clientul il poate aproba sau cere modificari la fel de simplu, tot din sistem. Odata aprobat, articolul poate fi trimis in programare catre publicare, conform media planului setat anterior.

3. Raportarea si monitorizarea articolelor

Odata ce publisherul a publicat articolul trimis, va introduce tot in sistem linkul aferent si atat agentia cat si clientul vor primi automat raport cu acesta.

Vei avea in acelasi loc toate linkurile de publicare ale articolelor si astfel vei putea transmite foarte usor rapoartele despre campanii clientilor.

De asemenea, o functionalitate unica pe piata unica din Romania pe care Publyo™ CRM o are este aceea ca articolele publicate sunt monitorizate constant pentru a ne asigura ca linkurile, articolele si cuvintele cheie raman active. In cazul in care apare vreo eroare, sistemul trimite automat publisherului notificare pentru a se remedia problema.

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea