Media

#servitorul poporului # difuzare serial # actor principal # zelenski #servant of the people #Volodimir Zelenski

Pro TV va difuza serialul Servant of the People. Zelenski este actor principal

Pro Tv a cumparat drepturile de difuzare ale serialului ucrainean „Servant of the People” („Sluga poporului”). Rolul principal este interpretat chiar de presedintele Ucrainei Volodimir Zelenski.

Anuntul a fost facut de catre Eccho Rights, compania care a vandut licenta serialului mai multor radiodifuzori importanti.

„In calitate de distribuitori internationali ai serialului „Servant of the People”, creat de presedintele Zelenskiy si care il are in rol principal, pozitia Eccho Rights este ca cel mai bun sprijin pe care industria globala de televiziune il poate oferi Ucrainei astazi este sa impartaseasca aceasta poveste”, a anuntat distribuitorul pe pagina sa de Instagram, precizand ca urmeaza sa faca si o donatie de 50.000 de euro catre Crucea Rosie din Ucraina.

Presedintele Zelenski, fost actor de comedie

In urma cu doar patru ani, actualul presedinte al Ucrainei, era unul dintre cei mai populari si indragiti actori de comedie din Ucraina.

Actorul a castigat detasat alegerile in 2019, invingandu-l pe Petro Porosenko, presedintele de atunci al tarii.

Desi multi nu iau dat nicio sansa in politica, acum Zelenski isi apara tara de invazia rusa.

”Inamicul m-a desemnat ca tinta numarul unu, iar familia mea ca tinta numarul doi”, declara presedintele in urma cu cateva zile, potrivit ziare.com.

Desi i s-a oferit sansa de a fi scos din tara si stie ca viata lui este in joc, acesta a ramas sa lupte pentru poporul care l-a ales, dand dovada de un eroism remarcabil. 

Volodimir Zelenski, in varsta de 44 de ani, este casatorit cu  Olena din 2003. Cei doi au impreuna doi copii: Oleksandra, nascuta in 2004 si pe Kyrylo, nascut in 2013.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea