Media

#Paula Seling masini #Paula Seling spalatorie #paula seling

Paula Seling a spalat masinile vecinilor! Imagini inedite

Ovi a provocat-o pe Paula Seling sa petreaca o zi la o spalatorie auto si sa munceasca la fel ca orice alt angajat! Imaginile inedite vor putea fi urmarite duminica, 20 noiembrie, de la ora 16.00, la „Duelul pianelor” (TVR 2 si TVR HD).


Spalatoria aleasa pentru Paula Seling nu a fost una oarecare, ci din Bucurestii Noi, zona in care cantareata locuieste si unde clientii sunt, intr-o buna masura, chiar vecinii artistei.

Asa ca nu mica a fost surpriza clientilor sa constate ca responsabila cu curatenia masinilor lor era chiar Paula Seling. imbracata intr-o salopeta de lucru, inarmata cu lavete si cizme de cauciuc, Paula a urmat constiincioasa toate etapele necesare pentru ca masinile sa fie curatate la interior si exterior.

Cert este acum ca, in urma acestei experiente, lupta dintre Paula si Ovi se ascute. Iar Adrian Enache va avea o sarcina din ce in ce mai grea sa “arbitreze” cu succes duelul celor doi, mai ales ca in aceasta saptamâna, alaturi de ei vor fi prezenti: Adriana Trandafir, Cream, Gelu Voicu si Adrian Paduraru.

Cum s-a descurcat Paula la spalatoria auto, ce noi probe vor avea cele doua tabere combatante si cine va câstiga editia din aceasta saptamâna – puteti afla duminica, 20 noiembrie, de la ora 16.00  - urmarind „Duelul pianelor” – la TVR 2 si TVR HD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea