IT & C

#3d #incrucisarea ochilor #ochelari

Vizioneaza filme 3D fara ochelari speciali

La ora actuala imaginile 3D pot fi vizionata numai cu ochelari speciali. Televizoarele si ecranele care nu necesita ochelari sunt foarte putine, iar vizionarea se face dintr-un punct fix pentru ca ochiul sa prinda toata informatia transmita prin imagini .

Dar iata ca exista si metode mult mai haioase capabile sa inlocuiasca ochelarii pentru vizionarea 3D. Un utilizator al site-ului YouTube a venit cu o idee ieftina, dar aparent eficace: privitul la televizor in crucis.

Aceasta a facut un experiment si a postat pe site un film scurt cu doua imagini asezate in paralel. Totodata, acesta spune ca videoclipul trebuie privit incrucisand ochii. Astfel, cele doua imagini se vor suprapune intr-un singura, formand astfel iluzia unei imagini in 3D.

Bineinteles ca utilizatorul a primit si replica celor care au incercat experimentul. Majoritatea comentariilor au fost plangeri despre filmul demonstrativ mult prea scurt pentru un rezultat concret, iar altii acuzau dureri de ochi.

Priveste acest film cu ochii incrucisati

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele