IT & C

#ecran tactil #benq t1260 #camera foto

Noua camera foto BenQ T1260 are ecran tactil

Noua camera foto digitala foto digitale BenQ T1260 au meniu in limba romana si se comercializeaza in Romania in kit-uri ce contin: aparatul foto, acumulatorul, incarcatorul pentru acumulator, gentuta pentru camera, manualul si CD-ul cu drivere. Camera este disponibila incepand cu luna august la un pret de aproape 400 RON prin intermediul distribuitorilor BenQ din tara noastra.

Altfel de fotografii

camera foto digitala T1260 introduce o noua maniera de vizualizare a fotografiilor, bazata pe gesturi de "atingere, rotire, glisare", datorita touchscreen-lui de 3 inch, bazat pe un senzor de atingere imbunatatit si a manierei in care acesta comunica cu meniul inovativ al camerei permitand fotografierea, derularea sau zoom-ul doar printr-o simpla miscare a unui deget.

Fotografiile realizate cu ajutorul BenQ T1260 pot fi organizate folosind functia de management inteligent al fisierelor. Ordonarea si cautarea fisierelor este inlesnita de modalitatea de cautare a fotografiilor dupa data, categorie sau categoriile preferate incluse. Pe langa acest lucru, vizualizarea fotografiilor este facilitata de aplicatia G-Senzor, care afiseaza imaginile vertical, indiferent de pozitia camerei. Mai mult decat atat, derularea fotografiilor afisate se poate face printr-o simpla miscare intr-o directie sau alta a camerei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele