IT & C

#fier de calcat #philips gc4491 #barbat

S-a lansat fierul de calcat pentru barbati

Sigur credeti ca barbatii folosesc fiarele de calcat doar in povestile science-fiction. Singurele momente cand pun mana pe un fier de calcat sunt atunci cand cumpara unul cadou prietenerei, sotiei, mamei sau poate atunci cand fac pe mesterii si incearca sa-l repare. Nu va puteti imagina un barbat langa o masa de calcat , nu? Dar timpurile se schimba, la fel si moda sau obiceiurile, si pe piata a fost lansat fierul de calcat special conceput pentru barbati.

De ce anume este acest model dedicat sexului puternic? Cutia fierului de calcat arata ca o trusa de scule , iar pentru ca barbatii nu au rabdarea necesara sa astepte ca fierul sa se incalzeasca si apoi sa se raceasca, dispozitivul a fost proiectat astfel incat in momentul in care este scos din cutie sa fie gata de utilizare in cateva secunde. La sfarsit, acesta poate fi pus inapoi in cutie, chiar si atunci cand este cald.

Acest fier de calcat poarta numele oficial de Philips GC4491 si are talpa dura, cu rezistenta ridicata la zgarieturi, realizata din anodium. Jetul de abur continuu, de pana la 40 grame pe minut, indreapta intr-un timp redus cutele, fata de un model obisnuit.

Pentru zonele dificile (nasturi sau fermoare) fierul de calcat pentru barbati are jet puternic de abur de 100 g/min, care indreapta orice cuta in cateva secunde. Modelul este usor de manevrat, avand o greutate mica, de numai 1,55 kg. Sistemul anti-picurare previne petele si urmele de apa de pe haine din timpul calcarii. Fierul de calcat pentru barbati poate fi achizitionar si pe piata autohtona la un pret de aproape 400 RON.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele