IT & C

#camera video #3d #rama foto digitala

Camera video capabila de inregistrari 3D

In curand vom avea la dispozitie o camera mai speciala, capabila sa faca atat fotografii 3D , cat si filmari 3D full HD . Mai mult impreuna cu aceasta camera, va fi lansata si o rama foto digitala care va afisa continutul 3D fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa poarte de ochelarii speciali.

Cele doua dispozitive se afla in prezent in lucru in laboratoarele companiei Aiptek. foto digitala va avea un ecran cu o diagoanala de 8 inch. Ecranul LCD are o rezolutie de 800 x 600 px este capabil sa afiseze imagini 2D sau 3D. Mai mult, dispozitivul poate sa redea muzica in formate mp3.

In schimb, camera foto/video, care poarta numele de DDD11X 3D, are un senzor CMOS de 5 MP cu zoom digital 4x si poate capta imagini si videoclipuri in 3D. Fotografiile sunt salvate in format JPEG, pe cand filmarile au format MPEG H.264. Modelul capteaza doua imagini in acelasi timp, cate una pentru fiecare ochi.

Altfel, foto digitala sunt dotate cu sloturi pentru carduri SD/SDHC si suporta conectivitate USB 2.0. Pachetul cu ambele dispozitive se va lansa oficial pe piata din luna august si va costa in jur de 300 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele