IT & C

RomTelecom nu poate reconecta abonatii din judetul Buzau

Nici reprezentantii RomTelecom si nici cei ai Connex Vodafone nu au confirmat solutia comunicata mass-media de catre Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei: amanarea lansarii serviciilor 3G in judetul Buzau. "Nu este adevarat - a declarat Lidia So-lomon, director de Relatii Publice la Connex Vodafone. Vom lansa aceste servicii conform planurilor stabilite in acest sens si nu intentionam sa amanam nimic."
La randul sau RomTelecom nu confirma ca s-ar fi inteles in vreun fel cu operatorul de telefonie mo-bila. "Ei nu au spus ca amana lansarea acestor servicii din cauza noastra, ba chiar ne-au pus in vedere faptul ca in aprilie urmeaza sa faca acest lucru si in judetul Alba", a spus Dan Pazara, director Corporate Affairs RomTelecom.
In concluzie, nu exista inca nici o solutie temporara agreata in mod oficial. In aceste conditii, RomTe-lecom nu poate dispune reconectarea celor 200 de abonati din judetul Buzau la reteaua telefonica. Reprezentantii companiei spun ca acestia vor putea fi reconectati numai pe baza unei adrese oficiale trimise companiei de catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei prin care sa se faca revenire la somatia de inchidere a echipamentelor wireless care ii deserveau pe acesti abonati.
Cei 200 de abonati din satele Zoresti si Ciobanoaia au fost deconectati in data de 27 februarie 2006, in urma somatiei primite de RomTelecom de la IGCTI, somatie prin care se cerea companiei sa inceteze in maximum 48 de ore emisiile echipamentelor din Buzau intrucat acestea interfereaza cu echipamentul Connex Vodafone. Ca urmare, RomTelecom a fost nevoit sa deconecteze clientii din cele doua sate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele