IT & C

#dlp #proiector #benq mp525p

Proiectorul BenQ MP525P a fost lansat in Romania

BenQ lanseaza pe piata autohtona modelul MP525P, cel mai accesibil proiector cu rezolutie nativa XGA de 1024 x 768 pixeli.

Noul produs se remarca prin durata indelungata de viata a lampii (3000 ore/4000 ore in modul economic), calitatea culorii, prin folosirea tehnologiei BrilliantColor si costurile reduse de intretinere.

Culori bune in timp

Noul produs vine in intampinarea celor care isi doresc un proiector care sa isi pastreze in timp calitatea imaginii. Astfel, prin folosirea tehnologiei DLP este eliminat riscul ca dupa cativa ani de folosire culorile si lizibilitatea sa fie afectate. Mai mult decat atat, faptul ca MP525P functioneaza fara filtre elimina necesitatea de inlocuire a acestora, astfel, costurile de intretinere fiind minime.

BenQ MP525P le permite utilizatorilor sa seteze independent nuantele si nivelurile de saturatie pentru cele sase culori ale discului de culori (rosu, verde, albastru, cyan, magenta si galben), pentru a obtine nuante mai naturale. Pe langa aceasta functie, proiectorul include si tehnologia "Wall Color Correction" care permite utilizarea proiectorului pe suprafete de proiectie de diferite culori, precum tabla de scris din salile de cursuri sau peretii de diferite culori.

Tehnologia Brilliant Color


Proiectorul include, de asemenea si tehnologia BrilliantColor, care ii permite afisarea unei game bogata de culori. Aceasta noua tehnologie permite cresterea cu 50% a luminozitatii culorilor intermediare, fapt care duce la o reproducere mai clara si mai precisa a imaginilor.

BenQ MP525P are un raport nativ de proiectie 4:3, dar ofera si posibilitatea de a selecta un format 16:9. Proiectorul suporta formatele video NTSC, PAL si SECAM, are un zoom manual de 1.10:1, un nivel de zgomot scazut 26dB s?i o greutate de numai 2.2 Kg. Proiectorul este disponibil in Romania la pretul de aproximativ 2.000 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele