IT & C

#nvidia #placa de baza #intel x58

Placile de baza Intel X58 cu tehnologia Nvidia

Nvidia Corporation anunta ca Intel Corporation a primit licenta pentru a integra tehnologia Nvidia SLI in placile de baza Intel DX58SO destinate procesoarelor Intel Core i7 .

Utilizatorii care dispun de o placa de baza Intel X58 si unĀ  procesor Core i7 isi pot echipa acum PC-urile cu orice combinatie a unitatilor de procesare vizuala Nvidia GeForce, inclusiv Quad SLI.

Rezultatul final

Ca rezultat al anuntului, tehnologia Nvidia SLI este disponibila pe toate platformele PC pentru utilizatori dezvoltate pe procesoarele Intel Core i7.

"Experienta Intel Smackover este completa. Paradigit a folosit aceasta placa de baza inca din momentul lansarii, iar acum, aceasta placa de baza suporta tehnologia SLI si este pregatita pentru ambele motoare, procesoarele Intel Core i7 si unitatile de procesare vizuala Nvidia GeForce in SLI", a declarat Niels Van Echteld, Purchasing Manager in cadrul Paradigit.

Performante bune

Pe langa performante grafice foarte bune, unitatile de procesare vizuala Nvidia GeForce le ofera utilizatorilor o serie de facilitari unice. De exemplu, tehnologia Nvidia PhysX destinata gamerilor. Aceasta accelereaza aplicatiile complexe precum codarea video, calcularea fizicii si rularea filmelor in formatul HD.

"Capacitatea de a avea SLI, PhysX si CUDA pe un chipset Intel este un pas important pentru piata. Imbinarea tehnologiilor va trece peste toate barierele actuale de performanta, stabilind un nou standard pentru utilizatorii impatimiti", a adaugat Elan Raja III, director al Scan Computers.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele