IT & C

#autofocus #zoom optic #camera foto compacta #samsung it100 si pl65

Samsung lanseaza doua noi camere foto digitale compacte

Samsung Digital Imaging a anuntat lansarea a doua camere digitale point-and-shoot, IT100 si PL65.

Modelele de 12,2 MP sunt accesibile ca pret, permit utilizatorilor sa experimenteze functii noi.

In general

Noul Samsung IT100 ofera utilizatorilor un obiectiv cu unghi larg de 28 mm in timp ce modelul PL65 dispune de un obiectiv de 35 mm. Ambele camere foto incorporeaza un zoom optic de 5x suplimentat de un stabilizator digital si optic de imagine.

Fotografii au optiunea de a folosi stabilizatorul optic de imagine pentru a reduce gradul de neclaritate cauzat de miscarea mainii. Acesta este ideal pentru mediile bine luminate. De asemenea, aparatele dispun de tehnologia de stabilizare duala a imaginii.

Stabilizarea duala de imagine este perfecta pentru mediile cu intensitate redusa a luminii si se activeza automat cand flash-ul nu este dorit. Samsung IT100 si PL65 dispun de un ecran LCD de trei inchi ce ajuta la compunerea mai atenta a cadrelor si vizualizarea de imagini si filmulete.

Samsung IT100

Modelul poate efectua inregistrari video in high-def la o rezolutie de 720p. IT100 are suport pentru conectivitate HDMI, camera putand fi astfel  conectata la un HDTV pentru vizualizarea de filmulere si fotografii.

Camera foto utilizeaza de asemenea compresia H.264, un codec avansat cu ajutorul caruia utilzatorii pot inregistra filmulete mai lungi. Cu Samsung PL65 utilizatorii au optiunea de a inregistra filmulete in format MPEG-4 la o rezolutie de 640 x 480 px.

Samsung PL65

Asemenea lui IT100, PL65 ofera o larga arie de comenzi automate, precum modul Samsung Smart Auto. Cand este activat, Smart Auto va selecta automat una dintre cele 11 scene, in concordanta cu mediul in care se afla fotograful.

PL65 integreaza functia Smart Album, care ajuta utilizatorii sa caute o imagine specifica prin diversele fisiere salvate pe cardul de memorie. Smart Album organizeaza automat imaginile digitale si permite cautarea dupa ora, luna cand imaginea a fost captata, culoarea preponderenta a imaginii sau formatul fisierului.

Disponibilitate

Ambele modele vor fi disponibile pe piata autohnota din luna martie 2009. Modelul IT100 va fi disponibil in culorile argintiu, gri, rosu si negru . Modelul PL65 va fi disponibil in culorile negru, argintiu, gri si roz. Pretul camerelor nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele