IT & C

Lansarea Windows Vista se mai amana o data. Pana in 2007

Microsoft a anuntat, recent, ca ar putea sa amine, inca o data, lansarea noului sistem de operare Windows - Vista. Anuntul gigantului nu a avut alt efect decit sa uimeasca, evident, in mod negativ, analistii de pe piata de profil si sa puna din nou la grea incercare rabdarea clientilor fideli.

Anul 2006 nu este 1996!
Reprezentantii Microsoft au declarat ca Windows Vista va fi disponibil doar pentru clientii business, in noiembrie acest an, insa clientii persoane fizice vor trebui sa mai astepte pina in ianuarie 2007, in cel mai bun caz. Intirzierea lansarii noului sistem de operare nu a facut valuri numai printre specialistii de pe piata si utilizatori, ci si printre marile lanturi de retail precum Circuit City si Best Buy, scrie presa internationala. "Decizia Microsoft loveste in magazinele de profil, dar si in producatorii de PC-uri care isi puneau foarte multe sperante in cresterea vinzarilor la sfirsitul lui 2006", declara Tim Bajarin, analist principal la compania de consultanta tehnologica Creative Strategies. Motivul principal al lansarii cu intirziere a noului Windows pare a fi dorinta celor de la Microsoft de a veni pe piata cu un produs cit se poate de competitiv. In plus, aminarea ar putea fi legata si de concentrarea specialistilor lui Bill Gates pe consolele Xbox 360. "Nu vom face compromisuri in ceea ce priveste calitatea produsului nostru. Avem nevoie de inca doua, trei saptamini in plus", a declarat James Allchim, co-presedinte al Microsoft. Lansarea noii versiuni a Windows-ului a fost aminata deja de citeva ori.
(continuarea in 7 Plus )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele