IT & C

#google me #retea sociala #facebook

Google Me, o posibila alternativa la Facebook

Daca te-ai plictistit de Facebook , dar iti place sa-ti petreci timpul liber pe retelele sociale, cei de la Google iti propun varianta lor proprie, denumita .

Desi nu a fost facut un anunt oficial , surse din domeniu indica faptul ca gigantul s-ar afla in prezent in tratative cu mai multi producatori de jocuri destinate in special retelelor sociale.

Prin urmare, s-ar putea ca viitoare a celor de la Google sa aiba jocuri de la Playdom, Playfish, Electronic Arts si Zynga Game Network, aceasta din urma fiind deja prezenta pe Facebook cu jocuri ca Farmville sau Mafia Wars.

Platforma Google Me se afla deja in dezvoltare, iar componenta gaming este doar o parte din ceea ce doreste compania sa ofere publicului.

Mai mult, Eric Schmidt, presedintele executiv Google, a declarat ca Google Me va fi ceva diferit fata de Facebook pentru ca "lumea nu are nevoie de o copie a ceva ce exista deja".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele