IT & C

#youtube #limitare #videoclipuri

Clipurile pe YouTube vor fi de 15 minute

Daca pana acum YouTube nu permitea incarcarea videoclipurilor care erau mai mari de zece minute , recent, reprezentantii site-ului au anuntat cateva modificari, printre care si posibilitatea de a uploada clip-uri de maxim 15 minute.

Cei de la Google au schimbat "regula de zece minute" si de acum inainte utilizatorii de site-ului vor putea sa incarca videoclipuri cu o lungime de 15 minute. Chiar daca aceasta schimbare nu implica si o crestere a latimii de banda, noua reglementare va da mai multa libertate utilizatorului.

Limitarea de zece minute a videoclipurilor pe YouTube a fost impusa din cauza mai multor utilizatori care incarcau pe site filme intregi, aceasta practica fiind in conflict cu detinatorii drepturilor de autor .

Noua limitare de 15 minute a fost aplicata dupa integrarea unui software de indentificare care va elimina automat continutul ilegal de pe canalele YouTube.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele