IT & C

Flamingo incheie cu succes participarea la CERF 2003

Pentru orice eveniment expozitional, numarul vizitatorilor masoara succesul actiunii. Cei 80.000 de vizitatori pe care standul Flamingo din cadrul CERF 2003 i-a avut, sunt, cu siguranta, dovada interesului major atat pentru domeniul IT in sine cat si pentru produsele prezentate de Flamingo. Principala noutate Flamingo, la aceasta editie a CERF, a constituit-o amenajarea standului sub forma de autoservire IT, prin care vizitatorii au avut acces direct la oricare dintre produsele expuse, acestea putand fi evaluate pe baza specificatiilor tehnice si a conditiilor comerciale, orice produs putand fi achizitionat direct din standul Flamingo.

Un alt punct de atractie a fost scena unde au fost sustinute permanent prezentari ale celor mai noi produse, prezentari insotite de concursuri cu premii, fiecare ora aducand cate o memorie USB celui mai atent si receptiv spectator. In fiecare zi, pe scena Flamingo, a fost licitat cate un produs de tip notebook sau LCD, pretul de pornire fiind de 1 EURO.

Pentru cei care nu au reusit sa ajunga la CERF, Flamingo a oferit prin site-ul oficial al companiei, www.flamingo.ro , pe toata durata targului, transmisii live din punctele cele mai "fierbinti" ale standului; astfel, celor 80.000 de vizitatori alaturandu-se 20.000 de vizitatori virtuali. In aceeasi pagina de web se puteau gasi atat stiri si fotografii actualizate zilnic, cat si programul prezentarilor de pe scena din stand si cel al licitatiilor.

CERF 2003 a fost si ocazia lansarii mai multor produse precum divx player IVORY - un nou brand de monitoare si proiectoare, monitor LCD cu touchscreen de la Seko, mp3 player a carui memorie se conecteaza pe USB, Aztek - un nou furnizor de camere foto digitale, precum si multe alte produse noi de la furnizori deja existenti.

Promotiile speciale Flamingo in perioada CERF s-au bucurat de asemenea de un mare succes, printre acestea remarcandu-se lansarea calculatorului Coral D1200C cu un pret extrem de atragator 199 EURO, si cu o rata lunara la fel de atractiva care ajunge la numai 375.000 lei, monitor 17" IT Solar la 99 EUR, memorie 256 MB la 29 EURO sau notebook cu DVD la 799 EURO. Toate aceste promotii vor fi disponibile si in urmatoarea perioada in toate magazinele Flamingo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele