IT & C

#digital life #business community #computer & electronics romanian fair #cerf 2009

CERF 2009, intr-un un nou format

A 18-a editie a Computer & Electronics Romanian Fair (CERF) va avea loc in perioada 3 - 7 iunie 2009, in cadrul complexului expozitional Romexpo din Bucuresti.

Editia din acest an aduce numeroase schimbari, atat de structura, cat si de continut, concretizate in organizarea expozitiei in doua sectiuni diferite: business community si Digital Life .

Business Community

Aceasta reprezinta sectiunea B2B a evenimentului. Va beneficia de un pavilion distinct, o organizare a spatiului favorabila intalnirilor de afaceri si prezentarilor de produse. Accesul se va face pe baza unui bilet special sau a invitariilor, secriunea adresandu-se acelor vizitatori care vin la CERF pentru a stabili noi contacte de afaceri.

Evenimentele Business Community vor fi concentrate in jurul programului de conferinte Technology Forum 2009, care are la baza conceptul de abordare 360° pentru solutii de business: platforme functionale, implementari existente, tendinte si directii. Temele conferintelor au fost alese in functie de feedbackul expozantilor, de trendurile globale si de cerintele pietei.

Digital Life

Aceasta sectiunea este numita B2C la CERF 2009 si va fi accesibila pe parcursul celor 5 zile tuturor vizitatorilor. Ea va fi organizata in 3 sectiuni, ilustrand aspectele diferite in care tehnologia se integreaza: WORK - tehnologia la birou, PLAY - tehnologia in timpul liber si ECO - tehnologia viitorului.

Digital Life ofera vizitatorilor posibilitatea de a experimenta direct produsele si serviciile prezentate, prin participarea la evenimentele propuse de organizatori viitorilor parteneri pentru editia 2009: CERF Cinema, Oxigen Bar, Campionatul de Wii, CERF Create - laborator de idei, Scoala IT&C, Online Jobbing, Editare audio video pentru incepatori, Fitness Corner.

De ce acest format?

"Feedbackul vizitatorilor si al expozantilor, schimbarile de pe piata nationala si internationala de IT&C, precum si studiile de piata realizate au determinat regandirea fundamentala a evenimentului CERF. Noua structura ofera fiecarui participant posibilitatea de a beneficia de modalitati complexe si multiple de promovare, de canale specifice de comunicare si de interactiunea cu un public motivat si avizat", a declarat Dan Voicu, director general Expotek.

La editia din acest an a CERF-ului vor exista si numeroase alte evenimente inspirate din viata, experienta si nevoile vizitatorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele