IT & C

#clasament #virtual bucharest #second life

Virtual Bucharest, pe locul 6 in Second Life

virtual bucharest este listat pe locul 6 la sectiunea Arts & Culture si pe locul 28 global in lista celor mai bune locatii din Second Life .

Showcase este o sectiune a Second Life care listeaza unele dintre cele mai bune locatii sau creatii ale rezidentilor din lumea virtuala.

Proiect cu evolutie buna

Virtual Bucharest este un proiect care inca din momentul deschiderii catre public, a avut o evolutie impresionanta, atragand un trafic mediu zilnic de 16.000.

Din ianuarie 2009, in Virtual Bucharest, exista deja un Building School, in care tinerii rezidenti virtuali pot invata sa construiasca si sa isi folosesca ideile intr-un mod creativ. De asemenea, decorul de iarna a fost inlocuit de unul proaspat, pentru ca in Virtual Bucharest este deja vara.

"Am schimbat total decorul in Piata Revolutiei din Virtual Bucharest si ne-am gandit sa "rasturnam" realitatea creand o veritabila atmosfera de vara.  Daca in decembrie am ales sa replicam atmosfera de sarbatoare din orasul real, acum am creat un spariu aspirational, construind o mega piscina in aer liber careia i-am adaugat animatii de inot, jacuzzi si bar in apa", a declarat Aura Tatu, Business Developer Chase Corp.

Concurs virtual


Din data de 1 februarie 2009 , rezidentii romani din Second Life pot participa la un concurs sponsorizat de site-ul www.blocuri.com ale carui premii sunt 4 apartamente de lux cu vedere la Piata Revolutiei din Virtual Bucharest.

"Nu este usor sa ajungi pe aceasta lista. Teoretic, orice proprietar al unui teren virtual (sim) si-ar dori sa fie listat aici. Trebuie sa indeplinesti o multime de criterii iar fiecare aplicatie este analizata foarte serios de catre Linden Lab. Faptul ca, dupa numai 2 luni de la lansare, suntem deja listati in Showcase, inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Romania are ce arata lumii!" a mai declarat Aura Tatu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele