Inedit

#bizar #sex #inedit #amuzant

Cele mai bizare recorduri din lume

Te-ai gandit vreodata ca daca mananci multe bomboane intr-un timp scurt sau iti lasi parul de pe picioare sa creasca poti ajunge in Cartea Recordurilor? Sau ca, daca optezi sa manaci gandaci aia de bucatarie care ti-au invadat locuinta, de care oricum nu poti scapa orice ai face, poti sa-l intreci pe nenea ala care a stabilit recordul mondial la mancat gandaci? Stiu, asta nu suna prea atractiv, dar te poti apuca de alte activitati mai captivante. Citeste in continuare care sunt cele mai traznite recorduri inscrise in Guiness Book si vezi care ti se potriveste tie.

1.  Cea mai mare colectie de conuri rutiere


David Morgan din Burford, Oxfordshire, a colectionat 136 de modele diferite (trei dintre ele unice in lume) de conuri rutiere. Este lesne de inteles acum de ce groapa aia nenorocita din drum, nesemalizata, iti rupe masina in doua. Pai, daca a furat nenea asta toate conurile, cu ce sa mai marchezi zona?

2. Cele mai multe degete de la maini si de la picioare la o singura persoana

Doi indieni au impartit acest record cu 25 de degete fiecare. Atat Pranamya Menaria, cat si Devendra Harne au 12 degete la maini si 13 la picioare, rezultat al unei anomalii congenitale. Mai mult ca sigur  ca celor doi, cand vor sa bata palma, „Give me six!” in loc de „Give me five” le este mult mai la indemana.

3. Cel mai asurzitor ragait

ConuriIn 2004, Paul Hunn din Enfield, nordul Londrei, a dobandit recordul mondial la ragaieli. Acesta a reusit sa scoata dintr-un singur ragait, un sunet de 104.9 decibeli, la fel de puternic ca zgomotul produs de un burghiu. Venit sa-si ridice premiul, domnul Hunn a tinut sa precizeze ca a ajuns la aceasta performanta mancand foarte mult curry si kebab si consumand foarte multe bauturi acidulate . Sa-i fie de bine, zic... mi-e mila insa de prietena lui, oare in loc de „salut” o intampina cu un ragait care face sa tremure de frica toti decibelii din cel mai puternic subwoofer?

4. Cat mai multi serpi tinuti in gura

La acest record, pot spune ca ma ia cu fiori pe sira spinarii numai gandind acest text. Le recomand astfel, tuturor celor care sufera de fobie de serpi sa sara peste aceste randuri. Nu de alta, dar aceste reptile vor fi invocate des in urmatoarele paragrafe...

Jackie Bibby, supranumit si Omul Sarpe al Texas-ului, a stat in gura cu 10 serpi cu clopotei. Pentru a-i putea tine, i-a apucat de coada. Sa fi fost sedati? In caz contrar, imaginea cu acele taratoare vizibil agasate de situatie care i se incolacesc pe maini, pe  picioare si pe alte parti ale corpului, clar mi-ar da o stare de greata urmata de o „doza” buna de lesin.

Si Bibby nu s-a oprit doar la acest record. Iubitor de astfel de reptile, acesta a simtit nevoia sa aiba langa el cat mai multe exponate. Asa ca, a mai doborat inca trei recorduri mondiale pentru ca: a stat in cada cu 81 de serpi, a dormit intr-un sac de dormit cu 109 si si-a stabilit titlul pentru cel mai rapid om care baga un sarpe in sac –  unul in 17.11 de secunde.

5. Cei mai multi gandaci mancati

Ken Edwards din Derbyshire, Marea Britanie, a mancat 36 de gandaci intr-un minut in cadrul concursului The Big Breakfast organizat pe 5 martie 2001.  Acesta a declarat ca a inghiti gandaci echivaleaza cu „a avea un anestezic in gat, din cauza mirosului pe care il emit pentru a se apara de predatori”. Se pare ca nenea Edwards are un nas sensibil si fin de domnisoara si un stomac tare, motiv pentru care oamenii cavernelor l-ar aplauda.

6. Cele mai multe bomboane Ferrero Rocher mancate intr-un minut

SarpeReuben Williams a desfacut si a mancat cinci bomboane de ciocolata Ferrero Rocher doar intr-un minut in noiembrie 2007, la concursul organizat la Londra. Ce sa zic, cunosc multe persoane care in 30 de secunde le-ar fi dovedit. Se pare ca Guiness Book inca nu le-a intalnit pe cateva dintre prietenele mele si pasiunea lor pentru ciocolata, sigur atunci premiul n-ar mai fi ajuns la acest Williams.

7. Cea mai grea masina sustinuta cu capul


Pe 24 mai 1999, intr-un eveniment organizat la Londra, John Evans a tinut in balans, cu capul, un Mini One de 159. 6 kilograme pentru 33 de secunde. Chiar daca este profesionist in sustinerea masinilor cu capul, pana a ajunge la aceasta performanta, Evans a incercat mai intai cu lucruri mai usoare cum ar fi oameni, carti si sticle de bere. Pe site-ul sau, acesta admite ca detine cel putin 13 recorduri la 11 categorii diferite. Acum fiecare cu ale lui: unii prefera sa conduca un Mini, altii sa si-l suie in cap. Si totusi, nenea asta o fi tare de cap?

8. Cel mai mare stroboscop

Cel mai mare stroboscop din lume masoara 7.35 de metri in diametru si a fost realizat de Raf Frateur. Giganticul glob, care are nu mai putin de 80.000 de bucati mici de oglinda si este pornit cu ajutorul unui motor, a fost inaugurat pe 20 iulie 2007, la o petrecere organizata in „Studio 54”, din Belgia. Ma intreb ce distractie de pomina a fost la party-ul ala. Oare mai vedea cineva ringul de dans, orbit fiind de multitudinea aceea de luminite create de cele 80.000 de oglinzi?

9. Cea mai mare colectie de pungi pentru vomitat folosite in avioane

PicioareNiek Vermeulen, un consultat de vanzari si investiti din Olanda, are 5.180 de pungi pentru vomitat adunate de la 1003 de linii aeriene . Si-a inceput aceasta colectie iesita din comun in 1970 si o continua si in prezent. Acum fiecare cu apucaturile lui, unii au pasarele care le vajaie in cap, altii pungi de vomitat... No comment!

10. Cel mai lung par de pe picioare

Pe 10 august 2007, in Statele Unite, Wesley Pemberton, student la medicina, a dobandit recordul la cel mai lung fir de par de pe picioare, masurand nu mai putin de 12.7 centimetri. In prezent isi spala parul de pe picioare cu balsam, pentru a se asigura ca se pastreaza in conditii bune. Oare il da si cu fixativ, sa stea drept? Il face blond sau roscat? Ma gandesc ca daca ii aplica si putin luciu de par, poate face linistit reclama la vopsele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea