Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #predictii

Horoscop lunar: horoscopul lunii august 2011

In august nativii celor 12 zodii profita de ultima luna oficiala de vacanta pentru a se distra si pentru a se odihni. Unii dintre acestia, insa, sunt mai preocupati de ceea ce ii asteapta in plan profesional si financiar, astfel incat ar putea sa munceasca in continuare.


Horoscop lunar Berbec - horoscopul lunii august 2011 Berbec
 

Esti destul de nervos in aceasta perioada si se poate sa ai unele reactii necontrolate. Incearca sa te temperezi si lasa sa treaca ceva timp. Se poate ca a doua zi sa privesti aceeasi situatie cu alti ochi. In plan amoros tinzi sa le lasi purtat de val.


Horoscop lunar Taur - Horoscopul lunii august 2011 Taur

 

Luna aceasta simti nevoia mai mult ca oricand sa te relaxezi si sa stai departe de tot ceea ce te scoate din sarite. Mergi mai mult pe jos si mai putin cu transportul in comun sau cu masina personala, pentru a evita toate neplacerile din trafic. Renunta la emisiunile de la televizor care te afecteaza negativ si rasfata-te cu ceva.


Horoscop lunar Gemeni - Horoscopul lunii august 2011 Gemeni

 

Petrece mai mult timp cu familia si cu persoanele dragi. Ai nevoie sa te incarci cu energie pozitiva. Stai departe de lucrurile sau de persoanele care te influenteaza negativ si cauta acele persoane tonice, cu energie pozitiva. Alege cu grija pe cei cu care iti petreci timpul.


Horoscop lunar Rac - Horoscopul lunii august 2011 Rac

 

Esti preocupat de viata ta amoroasa si investesti destul de mult timp in cucerirea unei persoane care te intereseaza foarte mult. Fa pasi mici, cu grija, nu grabi nimic pentru a nu parea ca o presezi. Observa ce se intampla dupa fiecare etapa. Vei sti ce trebuie sa faci in continuare.


Horoscop lunar Leu - Horoscopul lunii august 2011 Leu

 

In august esti destul de greu de inteles sau de suportat. Treci de la o stare la alta si, de multe ori, este vorba despre stari extreme. Gandeste-te si vezi ce-ti lipseste. Ofera altora generozitatea ta, dar nu uita de propriile nevoi. Daca nu esti impacat cu tine insuti nu prea poti sa-i ajuti pe restul.


Horoscop lunar Fecioara - Horoscopul lunii august 2011 Fecioara

 

Petrece-ti timpul cu persoana iubita, in masura in care ai timp. Mergeti intr-o vacanta romantica . Se poate ca pe Fecioare sa le astepte pe urma munca multa si o responsabilitate mult mai mare. Poate fi vorba despre o promovare.


Horoscop lunar Balanta - Horoscopul lunii august 2011 Balanta

 

Tinzi sa te gandesti prea mult la ceea ce ai avut si uiti de lucrurile care exista in prezent in viata ta. Se poate sa te confrunti cu unele ganduri negative sau sa nu mai gasesti o motivatie in nimic. Daca ai da dovada cat de cat de obiectivitate ai vedea ca exista numeroase lucruri pentru care sa-ti arati recunostinta. Nu este o perioada buna pentru a-ti incerca norocul la jocuri de noroc .


Horoscop lunar Scorpion - Horoscopul lunii august 2011 Scorpion

 

Ti se pare ca lumea din jurul tau vorbeste numai prostii. Si se poate sa ai dreptate. Problema este ca exista momente in care cel mai bine este sa-ti pastrezi imaginea intacta. Asa ca asculta ce au altii de spus si zambeste diplomat. Iar daca nu mai poti suporta prostia unora, inventeaza o scuza si pleaca.


Horoscop lunar Sagetator - Horoscopul lunii august 2011 Sagetator

 

Pentru tine luna august poate fii aducatoare de beneficii sau favoruri sociale. Cultiva relatiile pe care le ai, fa-ti contacte noi si pastreaza-ti o imagine ireprosabila in fata persoanelor influente. Se poate sa primesti un sprijin de care ai nevoie. Petrece-ti timpul in compania persoanelor care te fac sa te simti bine.


Horoscop lunar Capricorn - Horoscopul lunii august 2011 Capricorn

 

Ai o luna destul de agitata si se poate sa fie nevoie sa-ti organizezi mai riguros programul. Nu uita de familie, deoarece cei dragi chiar au nevoie de tine. Tine-ti la distanta preocuparile profesionale de viata privata, pentru a reusi sa te relaxezi cu adevarat.


Horoscop lunar Varsator - Horoscopul lunii august 2011 Varsator

 

In august esti preocupat de bani mai mult ca oricand. Te tot gandesti cum sa gasesti noi surse de venit. Este bine sa ai un ban pus deoparte, dar nu trebuie sa uiti si de celelalte aspecte ale vietii tale. Adopta un comportant echilibrat in relatia de cuplu, dar si in raport cu ceilalti.


Horoscop lunar Pesti - Horoscopul lunii august 2011 Pesti

 

In august se poate sa culegi laurii muncii tale sau sa ai parte de un eveniment care iti aduce o implinire mare. Petrece-ti timpul si cu partenerul de viata, nu doar la locul de munca. Este o perioada frumoasa in aceasta luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului