Horoscop lunar

#horoscopr #horoscop aprilie 2022 #aprilie 2022 #horoscop lunar

Horoscopul lunii aprilie 2022! Ce surprize ti-au pregatit astrele, in functie de zodie

Aprilie se anunta a fi o luna plina de incercari pentru zodii. Unii trebuie sa acorde mai multa atentie familiei, sau partenerului de cuplu, altii trebuie sa se focuseze pe cariera, pentru a nu avea de pierdut in plan financiar. Este o luna a provocarilor, dar si a reusitelor. Iata, asadar, ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta luna, in functie de zodie.

 

Berbec

Berbecii pun accentul pe cariera luna aceasta. Primesc insa tot sprijinul familiei si al persoanei iubite. Au sansa de a incheia noi contracte si de a-si suplimenta veniturile in mod neasteptat. In relatia de cuplu au parte de armonie si intelegere.

Taur

Pentru Tauri este o luna favorabila schimbarilor, atat in viata personala cat si in cea profesionala. La locul de munca, toate planurile facute in ultima vreme vor prinde contur si vor reusi sa se faca remarcati de superiori, acest lucru atragand si castiguri financiare dupa sine. In ceea ce priveste relatia cu familie si/sau partenerul de cuplu, trebuie sa incepi sa le acorzi mai multa atentie deoarece in ultima vreme i-ai neglijat. Este perioada perfecta pentru a te apuca de un sport nou sau de un regim alimentar sanatos.

Gemeni

Gemenii pun mare accent pe relatiile cu familia si tind sa lase pe ultimul plan locul de munca. Trec prim momente tensionate insa, vor reusi sa iasa la liman cu sprijinul persoanei iubite. Trebuie sa se odihneasca mai mult si sa invete sa se detaseje de energiile negative, deoarece in timp sanatatea nativilor poate avea de suferit.

Rac

Aprilie vine cu provocari in viata sentimentala a Racilor. Este posbil sa apara unele neintelegeri. Racii isi vor da insa seama cat de importanta este familia pentru ei, chiar daca au neglijat-o in favoarea carierei. In plan financiar nativii gasesc noi moduri pentru a-si suplimenta veniturile.

Leu

Leii sunt nevoiti sa iasa din zona lor de confort. Vor trebui sa actioneze in mod pasnic pentru rezolvarea conflictelor si trebuie sa fie constienti de actiunile lor, ce pot avea repercursiuni asupra lor. Luna aceasta se vor dedica in special carierei, care le va ocupa cea mai mare parte din timp. In plan sentimental trebuie sa dea dovada de intelepciune pentru rezolvarea conflictelor. Cei singuri au sanse sa se indragosteasca.

Fecioara

Fecioarele vor avea parte de o luna agitata. Vor trebui sa invete sa se relaxeze, iar cel maibine pot face acest lucru apeland la cursuri de yoga si meditatie. In viata de cuplu vor dori sa ia lucrurile cu calm si vor deveni mai relaxati. Nativii trebuie sa invete luna aceasta ca cererea ajutorului nu este un capat de lume si ca nu trebuie sa faca totul singuri daca vor sa reuseasca cu adevarat.

Balanta

Relatiile cu familia si partenerul de cuplu au avut de suferit in ultima vreme. In aprile lucrurile se vor indrepta insa doar in momentul in care vei da dovada de intelegere si diplomatie. La locul de munca vei avea parte de o luna agitata, vei primi mai multe sarcini de lucru si vei face orice pentru a le face fata cu brio. Ai grija insa la sanatate si nu petrece prea mult timp la birou, in fata calculatorului. In timp, acest lucru iti va afecta sanatatea.

Scorpion

Pentru Scorpioni cariera este pe primul loc. Acesti nativi pun mare pret pe implinirile profesionale si au norocul ca partenerii sa ii incurajeze si sa le fie alaturi. Vor trebui sa ia decizii importante in ceea ce priveste cariera. Sunt extrem de solicitati la locul de munca, motiv pentru care li se recomanda sa acorde mai multa atentie sanatatii si odihnei.

Sagetator

Sagetatorii au parte de o luna plina atat in plan sentimental cat si in ceea ce priveste cariera. Acesti nativi vor primi o oferta temtanta pentru un nou job, mult mai bine platit. De asemenea, au o viata sociala activa, ceea ce le aduce multe avantaje pe plan financiar, avand posibilitatea de a incheia noi contracte. In plan amoros nativii au toate sansele sa isi consolideze relatia in care se afla. Cei singuri isi pot gasi sufletul pereche.

Capricorn

Capricornii au o viata sociala activa luna acesata. Reusesc fara niciun efort sa-si puna sarmnul in valoare si sa faca noi cuceriri. Si in plan profesional astrele ti-au pregatit surprize placute. Fie vei primi o oferta pentru un job mai bun fie vei semna noi contracte sau vei incepe colaborari avantajoase.

Varsator

In aprilie, Varsatorii isi vor indrepta atentia asupra familiei si a vietii persoanele pe care le-au neglijat in ultima vreme in favoarea carierei. Este perioada perfecta pentru cateva zile de relaxare, si poate chiar o mica escapada la munte impreuna cu familia. Te vei intoarce la munca cu forte proaspete si cu bateriile incarcate.

Pesti

Pestii au parte de succes in plan profesional si tind sa acorde tot mai mult timp carierei. Totul are insa un pret! Familia si copiii se vor simti neglijati si este posibil ca acest lucru sa va afecteze relatia. Totul se va remedia insa in momentul in care le vei putea satisface toate pofetele cu banii castigati.

  FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului