Horoscop lunar

#horoscop februarie 2022 # horoscop februarie #horoscop lunar

Horoscop februarie 2022! Se anunta intamplari neprevazute si surprize placute

Luna februarie vine cu o multime de schimbari pentru zodii. Unele au parte de surprize placute, fie pe partea financiara fie pe cea sentimentala. In schimb, alti nativi vor intampina situatii neprevazute care le vor marca definitiv viata. Iata, asadar, ce ti-au pregatit astrele pentru luna februarie 2022.

 

Berbec

Pentru Berbeci luna februarie este o luna benefica in dragoste. Nativii singuri vor parte de numeroase aventuri, dar si de sentimente puternice, demult uitate. Este posibil sa intelneasca acea persoana care sa le ofere tot ceea ce au nevoie. In plan profesional se anunta o luna benefica tranzactiilor si investitiilor. Castigurile nu vin usor in aceasta luna, ci doar prin munca grea.

Taur

In dragoste, Turii, au parte de momente de fericire alaturi de partener. Nativii singuri au sanse mari sa se indragosteasca si sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste, plina de pasiune si aventuri. La locul de munca se anunta o luna plina de dinamism. Au numeroase idei, iau decizii importante si nu lasa nimic sa le stea in cale. Banii nu vin usor, asadar nativii trebuie sa aiba grija la cheltuieli.

Gemeni

Pentru Gemeni, luna februarie aduce in prim plan banii si responsabilitatile. Viata de cuplu va fi afectata de aceste caracteristici, iar nativii fie isi vor forta partenerii sa-si gaseasca un job mai bun pentru a asigura veniturile de care au nevoie. Cei singuri au sanse sa intalneasca o persoana noua care sa le atraga atentia. In plan profesional nativii lupta din toate puterile pentru a-si spori castigurile.

Rac

Racii de bucura de dragoste si armonie in viata de cuplu. Cei singuri au multi pretendenti ce le fac ochi dulci insa, sansele ca acestia sa-si gaseasca marea iubire sunt destul de mari. In plan profesional nativii intalnesc obstacole in calea lor spre succes, insa nu se lasa batuti. Nativii pun bazele unor noi proiecte, de unde vor castiga sume importante de bani.

Leu

Pentru Lei in prima parte a lunii nu se anunta evenimente spectaculoase in viata personala. Incepand cu ce-a de-a doua parte a lunii, insa, nativii au sansa la fericire si este posibil sa-si gaseasca marea iubire. In plan profesional nativii isi fixeaza obiective curajoase si lupta pentru a le atinge. Nativii au parte de castiguri insemnate in urma eforturilor depuse.

Fecioara

Ianuarie este o luna cu urcusi si coborasuri. In timp ce nativii aflati intr-o relatie au parte de conflicte in cuplu si momente tensionate, cei singuri au sanse sa-si intalneasca sufletul-pereche. In plan profesional, Fecioarele se bucura de sprijin, protectie si popularitate. Sunt avantajate proiectele de grup si colaborarile. In ceea ce priveste banii, nativii trebuie sa fie cumpatati.

Balanta

Pentru Balante, luna februarie este una promitatoare. In plan personal nativii singuri au sanse sa intalneasca o persoana noua, alaturi de care sa cladeasca o relatie, insa trebuie sa aiba rabdare si sa treaca peste multe hopuri. In plan profesional, este o perioada excelenta pentru colaborari, munca de echipa, clientela si aliante, de unde vor castiga sume mari de bani.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o luna dinamica. In plan personal nativii singuri fac numeroase cuceriri. Daca deschid bine ochii au toate sansele sa gaseasca acea persoana la care visau. Trebuie doar sa vrea. In plan profesional sunt favorizate munca de echipa si colaborarile. Vor intampina insa multe hopuri in calea lor catre succes. Banii nu se lasa asteptati, insa trebuie sa fie cumpatati cand vine vorba despre cheltuieli.

Sagetator

Pentru Sagetatori, viata de cuplu tinde sa devina tensionata in aceasta luna. Sunt posibile certuri si discutii in contradictoriu. Cu rabdare insa, nativii pot rezolva multe probleme. In plan profesional dau dovada de energie si pofta de lucru. Reusesc sa se faca remarcati de colegi si superiori si nu este exclus sa primeasca o promovare.

Capricorn

Luna februarie vine pentru Capricorni cu o multime de evenimente interesante. In timp ce nativii singuri au toate sansele sa-si intalneasca marea iubire, cei aflati deja intr-o relatie au parte de surprize placute din partea partenerilor. Si in afaceri le merge bine in aceasta luna au multa energie motiv pentru care reusesc sa termine rapid taskurile si sa lucreze suplimentar la alte lucruri. Banii nu se vor lasa asteptati, ba din contra, vor veni fara eforturi de unde se asteapta mai putin.

Varsator

Varsatorii singuri au parte de noroc in plan sentimental. Este posibil chiar sa-si gaseasca partenerul alaturi de care sa ramana o viata intreaga. Si nativii implicati deja intr-o relatie de cuplu au parte de noroc si armonie. In plan profesional, nativii pun bazele unui nou proiect sau isi schimba locul de munca. Oricum ar fi, schimbarile vor fi majore pentru acesti nativi. Banii nu vin usor ci trebuie sa depuna eforturi consistente pentru a-i obtine.

Pesti

Pentru Pesti, luna februarie este o luna favorabila calatoriilor amoroase, alaturi de partenerul de cuplu. Cei singuri insa, au ocazia sa intalneasca persoane noi si chiar sa se indragosteasca. In ceea ce priveste viata profesionala, nativii au parte numai de satisfactii. Banii nu se vor lasa asteptati, februarie fiind o luna generoasa in plan financiar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului