Horoscop lunar

#horoscop dragoste august 2023 #horoscop august 2023 #august 2023 #horoscop lunar #horoscop lunar 2023

Horoscop august 2023 dragoste. Regasiri, despartiri si intrigi

Luna august 2023 este o luna a extremelor in ceea ce priveste relatiile de cuplu. Pentru unii nativi este luna regasirii, a intalnirii de noi persoane si chiar a sufletului pereche. Pentru altii, relatiile actuale se concretizeaza. Exista insa si nativi care au parte de ghinioane, fie ca vorbim despre tensiuni in viata de cuplu sau chiar despartiri. Afla ce ti-au pregatit astrele in plan amoros pentru luna august. 

 

Berbec

Berbecii aflati deja intr-o relatie de cuplu se gandesc serios la consolidarea acesteia, chiar daca uneori intampina si dificultati. Cei singuri sunt dornici sa-si intalneasca jumatatea. Acestia sunt in cautarea unei persoane care sa le ofere siguranta afectiva si materiala, iar sansele sa o gaseasca sunt destul de mari.

Taur

Taurii nu rateaza nicio sansa de a cuceri noi persoane. Sunt plini de energie si au o senzualitate iesita din comun. Ies rapid in evidenta si stiu cum sa se faca placuti de cei din jur, care le cad rapid in plasa. In schimb, nativii aflati intr-o relatie stabila planifica noi calatorii alaturi de partenerul de cuplu.

Gemeni

Gemenii aflati intr-o relatie de cuplu trec printr-o perioada de analiza a sentimentelor, a situatiilor si conjuncturilor. Este posibil ca nativii sa-si doresca sa-si imbunatateasca relatia si asteptarile pe care le au de la parteneri. Nu este exclus ca acesti nativi sa incerce sa-si schimbe partenerii sau sa le impuna anumite lucruri. Nativii singuri nu au parte de schimbari luna aceasta.

Rac

Racii au parte de o luna plina de provocari. In cuplu este posibil sa apara certuri, divergente si conflicte legate de nehotararea acestor nativi si de lipsa de implicare in relatie. Cu toate acestea, nativii au parte de energie si sunt dornici sa incerce lucruri noi alaturi de copii si parteneri. Cei singuri isi orienteaza atentia catre viata de cuplu si sunt dornici sa-si intemeieze o familie.

Leu

Luna august este o luna benefica pentru Lei, in plan amoros. Nativii aflati deja intr-o relatie se bucura de armonie si isi fac planuri de vacanta alaturi de partener. In acelasi timp, nativii singuri au toate sansele sa-si intalneasca marea iubire, trebuie doar sa fie atenti la persoanele din jur.

Fecioara

Fecioarele sunt avantajate de astre in luna august. Nativii singuri debordeaza de energie si sunt mai seducatori ca niciodata, iar sansele sa-si gaseasca perechea sunt foarte mari. In acelasi timp, nativii aflati deja intr-o relatie se indreapta cu pasi repezi spre consolidarea relatiei si isi doresc sa-si mareasca familia.

Balanta

Balantele aflate deja intr-o relatie trec printr-o perioada de reevaluare a sentimentelor si relatiilor. Pun mare accent pe gradul de celebritate al partenerilor de cuplu si au asteptari uriase de la acestia. Nu este exclus ca nativii sa-si dea seama ca merita ceva mai bun. Totul se va clarifica insa in septembrie, cand lucrurile o vor lua pe un fagas normal.

Scorpion

Scoprionii sunt pusi pe fapte mari. Nativii singuri nu rateaza nicio sansa de a se angaja in relatii de-o noapte. Cu toate acestea, sansele sa-si intalneasca sufletul pereche sunt minime. In acelasi timp, nativii aflati deja intr-o relatie au toate sansele sa-si mareasca familia sau sa se casatoreasca.

Sagetator

Sagetatorii debordeaza de energie si sunt mai senzuali ca niciodata. Nativii singuri par irezistibili in fata pretendentilor si au toate sansele sa franga multe inimi in aceasta luna. Partea buna este ca isi vor gasi in sfarsit sufletul pereche. In acelsi timp, Sagetatorii aflati deja intr-o relatie au parte de armonie in cuplu si sunt dornici sa experimenteze lucruri noi, in doi.

Capricorn

Capricornii aflati intr-o relatie de cuplu se bucura de avantajele traiului in doi, iesiri in oras si distractii. Cei singuri au asteptari mult prea mari de la un posibil partener iar acest lucru ii impiedica sa-si gaseasca fericirea. Trebuie sa invete sa fie mai deschisi si sa iasa mai des in oras daca vor sa intalneasca pe cineva.

Varsator

In viata personala a Varsatorilor nu se intrevad schimbari sau evenimente speciale. Nativii singuri continua sa se bucure de noi cuceriri in fiecare noapte, iar cei aflati intr-o relatie de cuplu trec printr-o perioada de stagnare, nativii preferand sa acorde mai multa atentie preocuparilor spirituale si culturale si mai putina atentie partenerilor.

Pesti

Luna august nu este o luna benefica in plan amoros pentru Pesti. Nativii singuri, in cautarea iubirii, nu au sanse sa-si intalneasca alesul/aleasa in aceasta luna. In acelasi timp, nativii aflati intr-o relatie au parte de probleme in cuplu, cele mai multe fiind cauzate de spiritul critic si sobru de care dau dovada.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare