Horoscop lunar

#horoscop august 2023 #august 2023 #horoscop lunar 2023 #horoscop lunar

Horoscop august 2023! Ce surprize iti aduc astrele in ultima luna de vara

Horoscopul lunii august 2023 aduce vesti despre progrese in cariera si dificultati in dragoste. In aceasta luna, se prevad schimbari semnificative pentru fiecare zodie. Chiar daca este perioada vacantelor, nativii sunt concentrati asupra evolutiei profesionale, ceea ce va influenta castigurile lor financiare. In acelasi timp, exista anunturi astrologice nefavorabile in planul iubirii pentru anumite zodii. Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste si cariera, in luna august, in functie de zodie.

 

Berbec

Berbecii aflati deja intr-o relatie de cuplu se gandesc serios la consolidarea acesteia, chiar daca uneori intampina si dificultati. Cei singuri isi pot gasi un partener daca isi doresc cu adevarat acest lucru. In plan financiar au parte de castiguri semnificative, desi pe parcursul lunii intampina multe dificultati la locul de munca.

Taur

Taurii debordeaza de enrgie si nu rateaza nicio sansa de a cuceri pe cineva. In schimb, nativii aflati intr-o relatie stabila planifica noi calatorii alaturi de partenerul de cuplu. In afaceri sunt favorizate asocierile, colaborarile si munca de echipa. De aici, nativii au foarte multe de invatat si de castigat. Trebuie sa fie chibzuiti insa in ceea ce priveste cheltuielile.

Gemeni

Gemenii au parte de o perioada a analizarii vietii conjugale. Este posibil sa doreasca sa aduca imbunatatiri relatiiei si sa-si schimbe asteptatile pe care le au de la ei sau parteneri. Este o luna in care nativii au multe de invatat. In plan profesional se anunta o luna activa. Nativii iau decizii importante si pun planuri mari in actiune. Banii nu intarzie sa apara. 

Rac

Racii au parte de o luna plina de provocari. In cuplu este posibil sa apara certuri, divergente si conflicte legate de nehotararea acestor nativi si de lipsa de implicare in relatie. In acelasi timp, la locul de munca, Racii au parte de provocari insa entuziasmul si pofta de munca le va aduce multe avantaje, inclusiv financiare.

Leu

Luna august este o luna benefica pentru Lei, in plan amoros. Nativii singuri au toate sansele sa-si intalneasca marea iubire, trebuie doar sa fie atenti la persoanele din jur. In ceea ce priveste cariera, nu au de ce sa se planga. Se anunta castiguri insemnate din colaborari si investitii.

Fecioara

Fecioarele sunt avantajate de astre in luna august. Nativii singuri au sanse mari sa-si gaseasca perechea, in timp ce nativii aflati deja intr-o relatie se indreapta cu pasi repezi spre casatorie si marirea familiei. In ceea ce priveste cariera, nativii trebuie sa se astepte la realizari si avansari. Nu este exclus sa primeasca o prima sau o marire de salariu.

Balanta

In ceea ce priveste relatiile Balantele trec printr-o perioada de reevaluare a relatiilor. Este posibil ca nativii sa-si dea seamna ca merita ceva mai bun. Lucrurile si directiile se vor clarifica insa in septembrie. In ceea ce priveste cariera, nativii tintesc catre pozitii importante si vor sa obtina o avansare. Sunt in stare de orice sacrificiu pentru a-si atinge telul.

Scorpion

Scorpionii debordeaza de energie si nu rateaza nicio ocazie de a se angaja in relatii de-o noapte. Cu toate acestea, sansele sa-si intalneasca sufletul pereche sunt minime. La locul de munca, nativii au spirit intreprinzator si doresc sa-si arate autoritatea si spiritul de lider. Trebuie sa fie insa atenti la cheltuieli deoarece tind sa piarda multi bani fara folos.

Sagetator

Sagtatorii singuri au sanse mari sa-si gaseasca iubirea in luna august. In acelsi timp, cei aflati deja intr-o relatie au parte de armonie in cuplu. In ceea ce priveste cariera, nativii se concentreaza pe castiguri financiare si depun eforturi sustinute pentru a-si atinge scopurile.

Capricorn

Capricornii aflati intr-o relatie de cuplu se bucura de avantajele traiului in doi, iesiri in oras si distractii. Cei singuri au asteptari mult prea mari de la un posibil partener iar acest lucru ii impiedica sa-si gaseasca fericirea. In cariera lucrurile par sa se aranjeze de la sine. Nativii au sansa de a se face remarcati de sefi si primesc noi oportunitati de colaborare. Castigurile nu se lasa asteptate.

Varsator

In viata personala a Varsatorilor nu se intrevad schimbari. Cei singuri continua sa se bucure de noi cuceriri in fiecare noapte, iar cei aflati intr-o relatie de cuplu trec printr-o perioada de stagnare. La locul de munca, nativii au parte de energie si initiativa dar si de o mare determinare spre reusita. Se anunta o luna prospera.

Pesti

Pestii nu au parte de o luna prea buna in plan amoros. Pentru nativii singuri nu se intrevad noi cuceriri, in timp ce spiritul critic si sobru al celor aflati intr-o relatie le poate aduce multe probleme. Nici la locul de munca lucrurile nu stau prea bine. Este nevoie de reorganizare pentru atingerea obiectivelor.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare