Gradina

#trandafiri #frezii #flori Constantin si Elena #sfintii constantin si elena

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori oferi de Sfintii Constantin si Elena?

Sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena, celebrata pe 21 ale lunii mai, este considerata de catre crestinii ortodocsi cea mai importanta sarbatoare a acestei luni. Sfintii Imparati Constantin si Elena sunt protectorii Bisericii Crestine, iar de ziua lor sunt sarbatorite nume precum: Constantin, Costin, Codin, Constanta, Elena,  Eleonora, Helene, Ileana.

Iata cinci variante de buchete de flori elegante si iubite de catre orice doamna sau domnisoara, cu care nu poti da gres.


Flori pentru Elena


Un buchet delicat, ideal pentru doamnele si domnisoarele gingase din viata noastra. Trandafirii in nuante de rose pastel impreuna cu freziile crem creeaza un buchet sensibil, luminos, de sarbatoare.

Buchet vesel si luminos

Dupa cum ne transmite si denumirea buchetului, explozia de culori vivante aduce, inevitabil, zambetul pe buzele oricui! Freziile, lalelele galbene si lisianthusul roz alcatuiesc un buchet cu un aer ludic, tineresc si plin de viata.

Fericirea are chipul tau

Un buchet elegant, plin de rafinament si feminitate. Nuntele de grena si violet ale orhideelor, dyanthus si alstroemeria ofera buchetului un aer distins, perfect pentru un cadou cu ocazia onomasticii doamnelor si domnisoarelor.

Violet Aniversar

Pe acelasi ton feminin este si buchetul alcatuit din trandafiri, lisianthus si frezii roz imbinate cu lisianthus violet si cupe de cimpidium crem-albe. Melanjul de pasteluri creioneaza un tablou feeric al naturii.

Cantec floral

Simplitatea este o alta caracteristica pe care doamnele o adora. Buchetul "Cantec floral"  aduce naturaletea unui buchet de o frumusete intensa iar ca un accent de culoare, trandafirii oranj completeaza perfect imaginea.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea