Frumusete & Ingrijire

#riduri ochi #cearcane #riduri #ochi

Uita de cearcane si de ridurile din zona ochilor! Tratamentul care te ajuta sa intineresti

Daca trecerea anilor a inceput sa-si puna amprenta pe chipul tau este momentul sa acorzi mai multa atentie ingrijirii ochilor. Pentru a scapa de ridurile fine si pentru a le estompa pe cele proeminente este foarte important sa alegi produsele potrivite tenului tau.

Ser pentru ochi cu celule stem din trandafir de Damasc

Pielea din jurul ochilor nu mai are elasticitatea de alta data si a inceput sa fie plina de riduri? Frumusetea ochilor tai este cea mai importanta, deoarece aceastia sunt cartea ta de vizita. Asadar, alegerea produselor potrivite de ingrijire a ochilor este un must.

Stiai ca celulele stem extrase din trandafirul de Damasc fac minuni pentru ochii tai?

The Eye Contour Ritual este un tratament eficient pentru ingrijirea pielii din jurul ochilor. Acesta cuprinde patru ingrediente revolutionare: plasturi cu colagen nativ, ser tratament, pentru contur si crema. Tratamentul asigura redarea stralucirii si fermitatii pielii, precum si estomparea cearcanelor, pungilor de sub ochi si a ridurilor fine din jurul acestora.

Devitalizarea pielii din jurul ochilor, zona cea mai sensibila, are ca efect un aspect general obosit, imbatranit. Tocmai de aceea, SKYENDOR s-a concentrat pe realizarea unui ritual simplu, dar care combina efectele spectaculoase ale celulelor stem prelevate de la trandafirului de Damasc, alaturi de factori de crestere precum proteoglicanos, lipozomi GF, triterpeni si trufe albe de Piemont. Toate acestea devin aliatii tai in materie de frumusete, ele ajutand la imbunatatirea calitatii pielii, reducand ridurile si redandu fermitatea si densitatea tenului.

Crema anitird

Alegerea unei creme antirid adaptata nevoilor tale este intotdeauna o modalitate buna de a lupta cu semnele trecerii anilor. Timeless Prodigy Eye Contour este un ser care confera luminozitate, moliciune, confort si hidratare de lunga durata pielii. Ofera o textura originala si inovatoare, proaspata, cu un finisaj luminos si catifelat care se adapteaza perfect oricarui tip de piele.

Plasturi antirid

Ritualul de ingrijire include si o pereche de plasturi, realizati dintr-o plasa de colagen nativa, structurata in 3D si impregnata intr-o solutie bogata in acid hialuronic cu greutate moleculara mare. Astfel, ingredientele active actioneaza in profunzime, netezind ridurile si reducand tensiunea din zona delicata din jurul ochilor chiar de la prima aplicare.

Timeless Prodigy Eye Patch, plasturii de la Skyendor contin colagen, fiind astfel solutia perfecta pentru a reda fermitatea pielii din jurul ochilor. Efectul este vizibil si de durata datorita structurii 3D si acidului hialuronic cu densitate moleculara ridicata pe care acestia le contin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare