Frumusete & Ingrijire

#ten frumos #ingrijire ten #secrete ten frumos

Eladerm.ro - Un ten frumos se mentine cu produse de calitate!

Frumusetea naturala este cel mai impresionant accesoriu pe care o femeie il poate purta! Toate ne dorim un ten frumos, luminos, fara niciun defect si fara nicio urma de riduri si din acest motiv incercam constant sa ii oferim ingrijirea de care are nevoie si mai mult decat, incercam sa folosim numai produse calitative si in concordanta cu tipologia proprie de ten si cu nevoiele pe care acesta le are. Modul in care aratam si prima impresie este foarte importanta pentru fiecare dintre noi, insa pentru femei acest aspect este unul caruia ii acorda o importanta majora si nu lasa nimic la voia intamplarii.

Fiecare femeie in parta are propria rutina zilnica de ingrijire a tenului, il curata de fiecare data cand simte ca este prea incarcat, foloseste masti din diferite ingrediente si pentru diferite nevoie, foloseste creme de zi si de noapte etc., ritual care sa le ofere tenul perfect, fara nicio imperfectiune. Pe langa rutina zilnica, saloanele de infrumusetare si cosmetica sunt o alta metoda la care apeleaza frecvent pentru diferite proceduri, masaje si tratamente, totul pentru a arata impecabil!

Produsele cosmetice se regasesc intr-o gama foarte larga atat in magazinele fizice cat si in magazinele online si de multe ori realizam ca am achizitionat un produs care nu este potrivit pentru tenul nostru si automat nu ii aduce nicio imbunatatire acestuia. Mai mult decat atat, regasim produse cosmetice dintr-o variatate foarte vasta de ingrediente si acest aspect ne ingreuneaza putin alegerile si nu stim exact ce sa achizitionam, cum va reactiona pielea noastra la anumite substante si daca intradevar vor avea un efect pozivit pentru tenul nostru. Si pentru ca un ten frumos si sanatos se mentine cu produse de calitate, aici intervine Eladerm.ro, un magazin online care comercializeaza produse dermatocosmetice aflate la granita dintre medicament si produs cosmetic.

Iata asadar 4 produse dermatocosmetice de la Eladerm.ro pe care sa le foloseti in rutina ta zilnica si sa ai un ten exact asa cum iti doresti!

Lotiunea micelara

Tenul, indiferent ca utilizam make-up sau nu, trebuie curatat zilnic de impuritati, iar aceasta lotiune micelara este produsul perfect. Este potrivita pentru orice tip de ten, nu contine parabeni si coloranti si contine Alantonina - o componeta naturala care genereaza un caracter: anti-iritant, calmant, epitelizant, cicatrizant.

Crema hidratanta

Indiferent de sezon, pielea noastra trebuie hidratata in permanenta si in special pielea fetei care este cea mai expusa la factorii externi precum (soare, vant, praf, temperaturi negative etc.) Crema hidratanta Hidraderm de la Eladerm este perfecta pentru un ten uscat si deshidratat. Crima Hidraderm asigura o hidratare intensa, reduce pierderea de apa transepidermica si prezinta proprietati emoliente (inmoaie, ofera suplete si luciu pielii aspre)

Crema matifianta/pentru ten gras

Tenul gras este o chestiune destul de comuna atat pentru femei cat si pentru barbati si acesta se manifesta prin pori mariti si piele uleioasa, doua probleme foarte inestetice ale pielii pe care ne dorim cu totii sa le rezolvam cat mai repede. In acest sens, crema matifianta Anti Sebum reprezinta solutia ideala deoarece reduce secretia glandelor sebacee si numarul de pori cat si diametrul si volumul lor. Iar ca si rezultate, vei avea parte de pori rafinati, piele neuleioasa si un aspect matifiant.

Crema antirid

Odata cu trecerea anilor, pielea noastra sufera diferite modificari, atat din cauza proceselor interioare cat si din cauza factorilor externi si unul dintre efectele nedorite ale acestor procese sunt reprezentate de ridurile care apar la nivelul pielii fetei. Pentru a reduce aceste riduri, crema Rid Stop de la Eladerm.ro este o alegere excelenta, deoarece atenueaza efectele imbatranirii, stopeaza pierderea acidului hialuronic si a colagenului regasite in mod fiziologin in piele, aduce un aport suplimentar de colagen si contine vitamina E care are un rol antioxidant.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare