Frumusete & Ingrijire

#cosmetice naturale #aloe vera #ayurveda #biovedica.ro #vedica

Descopera secretele frumusetii Ayurveda cu Vedica

Ayurveda, medicina traditionala indiana, este una dintre cele mai vechi sisteme de medicina si infrumusetare. Afla cum poti sa te bucuri de beneficiile ei naturale, lipsite de substante chimice controversate.

Denumirea Ayurveda inseamna in limba sanscrita "cunostinte complete pentru o viata lunga". Sistemul de tratamente asiatice are origini vechi, iar primele scrieri dateaza de acum mai mult de 2.500 de ani.

Beneficiile medicinei ayurvedice sunt recunoscute si acum pentru imbunatatirea calitatii vietii si a sanatatii mintale si corporale. Produsele Vedica, 100% naturale, contin aloe vera si extracte din plante, ce pot fi o alternativa pentru produsele cosmetice moderne, ce folosesc adesea substante chimic controversate.

Cremele pentru fata vedica sunt obtinute prin infuzarea mai multor plante benefice in uleiuri naturale care au proprietatea de a transfera cel mai bine calitatile plantelor catre piele.

Biovedica a adus in Romania secretele indiene de frumusete si sanatate, de care poti beneficia acum si tu.

Fara substante toxice, steroizi, coloranti artificiali, parabeni si SLES, cremele Vedica ajuta la eliminarea celulelor moarte, la regenerarea pielii si imbunatateste textura ei.

Parfumul discret al cremelor Vedica este rezultatul combinatiei de ingrediente naturale si, potrivit principiilor ayurvedice, induce o stare de relaxare si bunadispozitie.

Crema de zi pentru fata Vedica protejeaza tenul de actiunea directa a soarelui si a poluarii, prin formula speciala din plante atent selectionate. Pentru o buna hidratare a pielii fara efecte secundare, crema contine numai ingrediente naturale: ricinus communis, sida cordifolia, alpinia galangal, withania somnifera, rubia cordifolia, asparagus racemosus, cedrus deodara, uleiuri vegetale, vitamina E, ulei masline si ceara de albine .

Crema de fata pentru noapte cu aloe vera si petale de trandafir Vedica reduce inflamatiile si iritatiile si ajuta la regenerarea pielii. Petalele de trandafir dau prospetime si vitalitate tenului obosit ajutandu-l sa–si recapete aspectul tanar si sanatos.

Pentru protectia mainilor impotriva poluarii, radiatiilor ultraviolete si frigului, crema de maini Vedica foloseste plante cu proprietati de regenerare a tesuturilor. Sanatatea si stralucirea parului pot fi obtinute in mod natural cu samponul cu aloe vera si petale de trandafir.

Formula pentru toate tipurile de par combina proprietarile de hidratare ale aloe vera cu neem, antiseptic natural, ce ofera protectie scalpului. Imbogatit cu ceai verde, ce are un rol antioxidant, samponul Vedica ajuta parul sa-si pastreze sanatatea, supletea si frumusetea.

Pentru un masaj ayurvedic autentic, laptele de corp Vedica contine sofran si migdale si ofera un efect de hidratare intens. Pielea crapata si uscata predispusa la iritatii va fi hidratata in profunzime.

Gama Vedica cuprinde produse cu caracter terapeutic: unguente pentru dureri reumatice, musculare si osoase, unguente pentru tratarea simptomelor de racela si gripa (migrene, dureri musculare, nas infundat, respiratie dificila), unguente pentru tratarea calcaielor, palmelor si buzelor crapate, arsurilor si ranilor minore, dar si dermato-cosmetice: uleiuri anti-vergeturi, uleiuri de masaj, uleiuri cu sofran pentru fata si depigmentare , creme de zi, de noapte si intens hidratante, sampoane si geluri de dus din plante aromatice si medicinale. Toate produsele au certificate de calitate de la producator si au fost notificate catre Ministerul Sanatatii.

Afla mai multe despre produsele Vedica, vizitand site-ul oficial Biovedica.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare