Frumusete & Ingrijire

#bunice #secrete frumusete #secrete

Ce truc simplu aveau bunicile pentru un ten curat si stralucitor. Nimic nu este mai simplu

Bunicile noastre sunt cunoscute pentru faptul ca, ani de zile, s-au folosit de ingredientele naturale pentru a avea un chip cat mai curat si stralucitor. Se pare ca secretele lor nu au fost uitate, ba chiar sunt stiute si in zilele noastre. De acum incolo, o sa ai o piele luminoasa, de care o sa te bucuri de fiecare data cand te privesti in oglinda.

Punctele negre pot sa fie combatute prin a amesteca o lingurita de apa, o lingurita de faina si o lingurita de miere. Acest amestec trebuie sa fie aplicat pe un disc demachiant, iar apoi pus pe zonele cu probleme. Indepareaza totul dupa 15 minute si o sa te bucuri de rezultate!

De asemenea, poti sa scapi de cearcane cu ajutorul unui cartof. Taie leguma pe jumatate si aplica totul pe cearcane. Nimeni nu o sa isi mai dea seama ca oboseala s-a acumulat! Nu uita nici de Aloe Vera. O frunza trebuie sa fie taiata pe jumatate si aplicata pe zonele inflamate de pe ten pentru a calma pielea, potrivit Girly.ro.

Sursa foto: Pixabay

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare