Frumusete & Ingrijire

#protectie solara #produse protectie solara

Ce produse de protectie solara sa alegi pentru un bronz perfect

Multe persoane evita sa foloseasca produse de protectie solara pentru ca se tem de faptul ca nu se vor mai bronza asa cum isi doresc. Totusi, nu trebuie sa uitam ca expunerile prelungite la soare pot avea efecte nefaste asupra pielii.

Vestea buna este ca exista produse de protectie solara care au grija de sanatatea pielii tale si iti asigura un bronz seducator in acelasi timp.

Descopera mai jos ce produse de protectie solara din farmaciile Remediumfarm te ajuta sa obtii un bronz sanatos si frumos.

Produse de protectie solara pentru corp

Ai observat deseori ca dupa expunerile la soare iti apar mici pete de culoare inchisa? Nu sunt periculoase, insa devin inestetice daca se inmultesc. Aceste semne reprezinta acumulari ale melaninei, un pigment ce determina nuanta pielii fiecarei persoane si care are rol de protectie.

Daca pielea ta este predispusa la aparitia petelor pigmentare, atunci ar trebui sa folosesti un produs special conceput pentru aceasta problema estetica. Astfel te poti bucura de un bronz seducator, fara pete pigmentare. Spre exemplu, poti sa alegi o crema coloranta antipete pigmentare, cu factor de protectie 50. O vei gasi pe lista de produse pentru protectie solara din farmaciile Remediumfarm.

Solutia perfecta pentru pielea care se inroseste si se bronzeaza greu? Un spray hidratant intensificator de bronz ce contine o formula care combina factori de protectie solara ridicata cu activatori de melanina.

Produse de protectie solara pentru fata

Pielea de pe fata este mai subtire si mai sensibila, astfel ca are nevoie de produse de protectie solara special concepute pentru nevoile ei. Investeste intr-o lotiune care asigura protectie maxima pentru fata, cu textura drytouch (efect antistralucire), asa cum este Bioderma Photoderm Aquafluid Incolor. Acest produs este potrivit pentru toate tipurile de piele, dar in special pentru cea mixta, grasa, sensibila sau intoleranta la soare, ce prezinta pistrui. Produsul este rezistent la apa si nu contine parfum.

Inca o alegere isteata pentru ten este o emulsie fluida cu compozitie lejera, usor coloranta, cu factor de protectie 50+. Ti se potriveste un produs ca acesta daca pielea ta este intoleranta la soare, te confrunti cu alergii solare ori ai fotosensibilitate indusa de medicamente, masca de sarcina (decolorarea pielii de la nivelul fetei).

Nu uita sa folosesti si lotiune dupa plaja pentru mentinerea bronzului. Alege un lapte hidratant cu efect de calmare, ce prelungeste efectul de piele sarutata de soare. Dupa expunerea la soare pielea ta are nevoie de hidratare intensa, asa ca nu ar trebui sa treci peste acest pas daca iti doresti sa iti mentii bronzul mai mult timp.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului