Frumusete & Ingrijire

#concursuri acasa.ro #armelle.ro # cosmetice bio #frumusetea pielii #cosmetice

Concurs: Castiga cosmetice bio in valoare de 200 de lei, de pe Armelle.ro!

Cosmeticele bio merita toata atentia, deoarece au grija nu doar de frumusetea ta, ci de sanatatea intregului corp. Armelle.ro pune la zid toate ingredientele nocive din cosmeticele industriale si iti ofera alternative sanatoase, la preturi modeste, prin game variate de produse din ingrediente 100% naturale, cu care sa iti rasfeti corpul in fiecare zi!

Armelle.ro si-a ales cu grija aliatii in lupta pentru combaterea efectelor nocive ale ingredientelor chimice din cosmetice si a ales sa importe in Romania produse frantuzesti de ingrijire a corpului, care respecta natura, dar pe tine te respecta si mai mult - Bio Laboratoire Gravier si Reve de Provence.

Cosmeticele bio Reve de Provence sunt unice si sunt create in proportie de 99% din ingrediente vegetale. Nu au efecte secundare nocive si nici contraindicatii.

Nici gama de cosmetice de la Bio Laboratoire Gravier nu este mai prejos. Este realizata in totalitate din agenti activi 100% naturali, care au beneficii nu doar la nivel estetic, ci in intregul organism.
 

Acasa.ro si Armelle.ro iti fac cadou portia zilnica de frumusete bio!


Acasa.ro si Armelle.ro te invita la concurs! Ai ocazia sa castigi cateva dintre cosmeticele bio de care corpul tau are nevoie!

Alege produsele tale preferate de pe Armelle.ro, in limita a 200 de lei, si posteaza link-urile acestora in sectiunea de comentarii a acestui articol. Argumenteaza de ce ai optat pentru cosmeticele respective si ai sansa de a castiga exact produsele alese!

Concursul se desfasoara in perioada 22 mai – 21 iunie. Exista un singur castigator al concursului, care va fi ales pe data de 22 iunie, prin tragere la sorti!

La Concurs, poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro , persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul / resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.

 


Castigatorul concursului este:

Stan Felicia

Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare