Frumusete & Ingrijire

#ingrijire ten #tratamente faciale #tipuri tratamente faciale #efecte tratamente #tratamente faciale fructe #tratamente faciale galvanice #tratamente faciale electrice

5 tipuri de tratamente faciale si efectele lor uimitoare

Orice femeie isi doreste sa aiba parte de cel putin un rasfat saptamanal. Tratamentele faciale sunt cele mai la indemana si relaxante. Acestea mentin pielea sanatoasa si radianta. De asemenea, tratamentele faciale ajuta la curatarea profunda a tenului si la intinerirea acestuia. Iata cateva tipuri de tratamente faciale si efectele lor uimitoare:

1. Tratamente faciale regulate

Acesta sunt cel mai simplu proces de curatare a fetei. Pielea este supusa la abur si exfoliere, iar apoi la hidratare. Aceste tratamante faciale sunt recomandate de doua ori pe luna si sunt ideale pentru pielea normala sau predispusa la acnee.

2. Tratamentele faciale pentru tenul acneic

Acest tip de tratament facial este recomandat persoanelor cu tenul gras sau care au grave probleme cu acneea. Acest proces include o curatare profunda a tenului la abur, exfoliere si deschiderea porilor. Pentru reducerea acneei, dupa exfoliere se aplica diverse masti. Inainte de face un tratament facial este important sa consulti un medic dermatolog, deoarece multe dintre produsele folosite contin acizi glicolici salicilici.

3. Tratamentele faciale electrice

Tratamentele faciale electrice folosesc microcurent, care emite curent pozitiv si negativ, cu ajutorul a doua baghete. Acesta stimuleaza tesuturile si creste circulatia sangelui. Rezultatul este unul uimitor, deoarece acesta ajuta la ridicarea muschilor si la o stralucire surprinzatoare a pielii.

4. Tratamente faciale galvanice

Tratamentele faciale galvanice sunt o optiune foarte buna pentru persoanele cu pielea uscata si terna. Acestea cresc retentia de apa, ceea ce este un avantaj pentru pielea uscata. Ele au rolul de a strange porii si de a reduce inflamatiile. Aceste tratamente nu sunt doar pentru ten, ci si pentru corp. Cu toate acestea, tratamentele galvanice nu sunt recomandate persoanelor care sufera de boli de inima.

5. Tratamentele faciale cu fructe

Tratamentele faciale cu fructe sunt cele mai populare si cele mai accesibile ca pret. Acestea sunt complet naturale si nici nu au efecte secundare. Ele contin numeroase enzime si antioxidanti care ajuta la eliminarea ridurilor fine si a petelor.

Fructele cu vitamina C sunt extrem de benefice, deoarece acestea dau pielii o stralucire frumoasa si o intineresc.

Sursa foto: mac-mohawk.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului