Fitness

# beneficii bicicleta magnetica #bicicleta magnetica #beneficii

Stiai ca bicicleta magnetica folosita acasa poate prezenta atat de multe beneficii?

Un organism sanatos si o silueta de invidiat sunt obiective pe care cu totii le setam, in special in perioada verii, insa lipsa timpului este principalul obstacol in calea eforturilor necesare in aceasta privinta. Pe langa o disponibilitate permanenta, solutia ideala ar trebui sa poata oferi cel putin eficienta si un grad ridicat de confort.

Poate ti s-a intamplat sa deschizi un abonament la o sala de fitness, dar sa renunti la activitatea sportiva dupa numai cateva zile. Aceasta situatie este intalnita tot mai des, asa incat de fiecare data cand incerci sa-ti remodelezi corpul cu ajutorul sportului, neprevazutul sau disconfortul drumurilor dus-intors te determina sa renunti, pentru o vreme, la activitatea sportiva. Daca sala nu este o solutie pentru tine, mai exista si posibilitatea alergarii in parc, insa aceasta este influentata decisiv de vremea de afara.

In cazul in care stai bine la capitolul “determinare”, cea mai buna rezolvare a acestui impas consta in antrenamentele efectuate chiar in confortul casei tale folosind o bicicleta magnetica. Pe langa beneficiile evidente pe care le aduce acest aparat, cele care te vor apropia rapid de rezultatele sportive dorite, expertii in aparate fitness de la Sport-Mag au mai identificat cateva avantaje clare in cazul in care vei folosi o bicicleta magnetica acasa. Iata care sunt acestea:

  • economie de timp. Minutele pe care le vei aloca fiecarui antrenament vor depinde numai de programul tau din ziua respectiva. Daca ai la dispozitie jumatate de ora, vei putea pedala timp de 25 de minute si vei putea pastra 5 pentru un dus rapid. Nu este nevoie sa mai pierzi timp pe drum, in vestiar sau la receptie: bicicleta magnetica te asteapta in camera alaturata.
  • igiena. Exista unele circumstante in care e nevoie sa stergi de transpiratie sezutul sau spatarul aparatului de la sala pentru a-ti putea incepe antrenamentul. Nu este ideal sa imparti un aparat cu sute de persoane, motiv pentru care o bicicleta magnetica pe care sa exersezi in confortul propriei locuinte este solutia perfecta.
  • confort in timpul antrenamentelor. Probabil ca te-ai straduit ani de zile pentru a asigura gradul de confort de care te bucuri acum in propria casa, astfel incat niciun traseu de alergare, studio de yoga sau sala de fitness nu va reusi sa egaleze acele conditii. Astfel, vei putea exersa pe bicicleta magnetica in timp ce urmaresti cel mai recent episod din emisiunea favorita sau vei putea asculta playlist-ul propriu, iar vestimentatia pe care o vei alege pentru antrenament nu va mai fi influentata de prezenta intr-un spatiu public.
  • disponibilitate. Din pacate, in orele “de varf” ale salilor de sport, multe dintre aparatele din zona “cardio” sunt ocupate, astfel incat adesea te confrunti cu situatia in care trebuie sa astepti sa se elibereze o bicicleta magnetica sau sa alegi alt tip de antrenament in acea zi. Acasa, bicicleta stationara iti sta mereu la dispozitie.
  • program permanent. Ca orice afacere, salile de fitness au ore clasice de functionare, acestea fiind cuprinse, de obicei, in intervalul 08:00 - 22:00. Daca serviciul nu-ti ofera timp liber in acest interval orar, atunci va trebui sa gasesti o sala deschisa pe timp de noapte, iar drumul pana acolo ar putea fi destul de lung. Fie ca vrei sa exersezi pe intuneric, fie ca te trezesti foarte devreme pentru inviorare, bicicleta magnetica va fi pregatita de “actiune”. In plus, o vei putea folosi si de sarbatori, atunci cand salile sunt inchise.

Atat timp cat iti personalizezi dieta si antrenamentele in functie de necesitati, de ce sa nu iti alegi o bicicleta magnetica tinand cont de toate preferintele si nevoile tale? Pornind de la dimensiuni si rezistenta la pedalare, pana la materiale, finisaje si culoare, bicicleta magnetica ar trebui sa ofere cea mai eficienta metoda de a slabi in functie de particularitatile si obiceiurile tale. Daca vrei sa iti personalizezi alegerea, intra pe Sport-Mag.ro si descopera o colectie deosebit de diversificata de aparate fitness si echipament sportiv la cele mai bune preturi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare