Fitness

#power plate #fitness #slabit #corp #sarbatori de iarna

Silueta de vis, dupa Sarbatorile de iarna

Sarbatorile de iarna reprezinta cea mai asteptata perioada a anului, moment in care te bucuri de o vacanta binemeritata alaturi de cei dragi, in jurul une mese imbelsugate. Insa, bunatatile culinare care ti-au facut cu ochiul de Craciun sau Revelion iti dau acum batai de cap deoarece acul cantarului arata ca ai acumulat cateva kilograme in plus.

Power Plate vine in ajutorul tau cu doua tehnologii de ultima generatie prin care corpul tau isi poate redobandi aspectul frumos.

Body Sculptor


Body Sculptor este un tratament inovator atat in ceea ce priveste mentinerea sanatatii, cat si a frumusetii trupului. Pe baza de unde magnetice de joasa frecventa, transmise in corp cu ajutorul a patru benzi inductoare ajustabile, Body Sculptor stimuleaza desfacerea celulei grase si eliberarea grasimii. Este un tratament non-invaziv, cu efect de relaxare a musculaturii, fara sa creeze durere.

Se recomanda ca dupa tratamentul Body Sculptor sa se foloseasca aparatele Power Plate pentru a se stimula drenajul limfatic si pentru a-i permite corpului sa elimine o cantitate mai mare de grasime. Undele bio-magnetice generate de Body Sculptor sunt comparabile cu dispozitivele electrice din Casa (telefon mobil, cuptor cu microunde televizor etc), dar cu o intensitate mult inferioara.


Power Wrap


Power Wrap este un sistem ce se bazeaza pe o tehnica moderna prin intermediul careia permiti patrunderea unor lotiuni speciale de slabit sa patrunda in piele. Combinand acesta metoda de impachetare cu antrenamentul Power Plate, rezultatele nu vor intarzia sa apara intr-un timp foarte scurt.

Principiile active din lotiunile speciale combinate cu metoda inedita de impachetare vor transporta nano-particulele in tesuturile profunde ale pielii cu ajutorul vibratiilor generate de Power Plate. Prin combinarea acestor ingrediente in diferite feluri, efectele sunt nenumarate: detoxifierea corpului, refermizarea pielii, scaderea in greutate sau reducerea celulitei.


Castiga 10 sedinte Power Plate de stretching si tonifiere!

Sanatate.acasa.ro impreuna cu Power Plate te invita sa participi la concursul: „Castiga 10 sedinte Power Plate de stretching si tonifiere pentru a te mentine in forma!”. Daca iti doresti sa scapi de kilogramele in plus si de celulita, ai sansa acum cu ajutorul echipamentului Power Plate. Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura trebuie sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care crezi ca este aparatul Power Plate potrivit pentru tine si cum crezi ca te-ar ajuta?” (vezi info pe www.powerplate.ro ).

Va fi premiat cel mai original si personalizat raspuns!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 5-20 ianuarie. Castigatorul va fi anuntat, in data de 21 ianuarie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Conditii de participare la concurs

  • participantii se prezinta din punct de vedere medical sanatosi (sa nu aiba probleme endocrinologice sau cardiologice);
  • participantii nu au nimic metalic in organism ( tija, bypass, pacemaker etc);
  • persoanele inscrise trebuie sa fie domiciliate in bucuresti sau dispuse sa vina in capitala pe perioada sedintelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare