Fitness

# industrie steroizi #steroizi

Industria steroizilor abunda si de fake-uri. Cum stii ce este real si ce nu este!

Chiar si steroizii au ajuns pe piata neagra, ceea ce inseamna ca sportivii trebuie sa acorde o mare atentie atunci cand fac cumparaturi. Produsele contrafacute din acest sector pot avea efecte adverse foarte periculoase pentru organism.

 

Termenul de steroizi se refera in cele mai multe cazuri la steroizii anabolizanti. Acestia sunt derivati sintetici ai hormonului masculin sexual, testosteronul. Steroizii sunt utilizati atat in industria sportiva de performanta, cat si in medicina umana. Medicii recomanda steroizii in cadrul tratamentelor dificile, insa in doze foarte mici. In acelasi timp, culturistii folosesc steroizii androgenici care promoveaza o dezvoltare musculara rapida, precum si definirea caracteristicilor masculine.

Cine ar trebui sa foloseasca steroizi anabolizanti?

Denumirea completa si corecta este cea de steroizi androgenici - anabolizanti. In vreme ce steroizii androgenici au rolul de a dezvolta caracteristicile masculine, cei anabolizanti duc la o crestere a masei musculare rapide si definite.

Din pacate, multi tineri care intra pentru prima data in sala de forte recurg la administrarea de steroizi pentru a grabi intreg procesul de dezvoltare. Efectele secundare pe care steroizii de au asupra organelor sunt grave atunci cand consumul se face nesupravegheat si fara un echilibru intre antrenamentele sportive si alimentatie. De altfel, doza recomandata poarta denumirea de „ciclu”, iar ciclul utilizat se stabileste impreuna cu un medic si un antrenor experimentat.

Steroizii ar trebui folositi de catre sportivii de performanta si nu de catre toate persoanele care au dezvoltat o pasiune pentru sport. Culturistii si sportivii cu experienta pot opta pentru steroizi in scopul definirii corporale si a cresterii capacitatii. In acest caz, este vorba despre persoane care participa la competitii dificile, ceea ce inseamna ca orice stimul este binevenit.

Pentru ca nu multe persoane stiu sa faca diferenta dintre produsele originale si cele fake, steroizi-pret.ro.ro pune la dispozitie un ghid scurt si simplu, conform recomandarilor din partea expertilor. Cu toate ca atat continutul, cat si ambalajul steroizilor contrafacuti se aseamana izbitor cu cele ale produselor originale, exista cateva diferente fine.

Aspecte de luat in calcul de catre persoanele care cauta in mediul online steroizi pastile sau injectabili

Primul si cel mai important aspect de luat in calcul este cel privitor la calitatea produselor. Cele mai bune si sigure produse sunt, bineinteles, cele originale, de la producatori de inalta calitate. La o simpla cautare "steroizi pastile pret", persoanele interesate vor gasi o multime de rezultate: magazine online cu produse diverse, unele dintre acestea contrafacute, altele originale.

Modalitatile prin care sunt deosebite produsele fake de cele originale sunt urmatoarele:

  • codurile de pe produse sunt sterse: in acest caz, este evident vorba despre un produs fake. Codurile sunt unice pentru fiecare produs: este vorba despre codurile in functie de care poate fi verificata autenticitatea pe site-ul producatorului si nu despre serie. Cand codul lipseste cu desavarsire, comerciantul ascunde principala metoda de verificare a produsului;
  • verificarea se face pe site-ul producatorului utilizand codul special destinat: pastilele dispun de un security code, in timp ce fiolele au un cod in partea inferioara a produsului;
  • ambalajele de calitate slaba inseamna produse fake: un producator autentic alege intotdeauna ambalaje de calitate, costisitoare.

Sursa poza: https://pixabay.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului