Fitness

#SportAddict.ro #sport #fitness #banda de alergat #banda alergat

Banda de alergat electrica, solutia optima pentru un corp perfect

ADVERTORIAL

Banda de alergat electrica este cea mai eficienta metoda de tonifiere si sculptare a corpului. Mersul la sala de fitness a devenit aproape imposibil in zilele noastre, cand serviciul ne ocupa mare parte din zi, iar oboseala acumulata pana seara ne face sa renuntam la orice activitate care implica miscare si efort fizic. Sedentarismul nu va fi niciodata un aliat al corpului perfect, de aceea, pentru a ajunge la silueta mult visata, trebuie sa apelezi la un prieten de nadejde: banda de alergat electrica. Magazinul online sportaddict.ro te intampina cu oferte de nerefuzat.

Intra pe site si descopera universul benzilor de alergat electrice. Cu siguranta vei gasi un produs care sa corespunda nevoilor si pretentiilor tale, oricat de mari ar fi acestea. Ai auzit vestea cea mare? La sportaddict.ro benzile de alergat electrice au cele mai mici preturi.


Avantajele oferite de banda de alergat electrica

Banda de alergat electrica iti aduce o multime de avantaje. In zilele friguroase, cand nu ai cum sa iesi din casa pentru a face jogging in parc, banda de alergat electrica te asteapta in camera si este pregatita sa-ti puna muchii la treaba. Daca tot am ajuns la capitolul muschi, este bine sa stii ca banda de alergat electrica a fost conceputa pentru a-ti lucra toata musculatura si pentru a te ajuta sa ai un corp perfect.

Vrei sa-ti detoxifici organismul si sa elimini toxinele? Nimic mai simplu. Cateva minute de alergat pe banda electrica, in fiecare zi, te ajuta sa ajungi la dimensiunile mult dorite fara sa-ti epuizezi toate sursele de energie. Intra pe sportaddict.ro si alege modelul de banda de alergat electrica potrivit pentru tine.

Majoritatea benzilor de alergat electrice dispune de functii pentru setarea vitezei dorite si a gradului de inclinare. In timpul alergarii, iti este masurat pulsul, poti vedea cati kilometri ai parcurs si cate calorii ai ars.


Promotii la benzi de alergat electrice pe sportaddict.ro

Magazinul online sportaddict.ro iti pune la dispozitie mai multe promotii la benzile de alergat electrice. De exemplu, banda de alergat electrica D220 Fit Style are un pret de 1890 de lei, redus de la 2300 de lei, iar banda de alergat electrica Lifegear are un pret de 2590 de lei, redus de la 3350 de lei.

Comanda o banda de alergat electrica din magazinul sportaddict.ro si ai garantia ca daca produsul nu corespune cerintelor tale, primesti banii inapoi in 10 zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare